Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jesteśmy z chłopakiem razem prawie 4 lata, mieszkamy razem i ogólnie jest fajnie. Mamy po 30 lat. Problem polega na tym, że ja chciałabym ślubu, ale mój chłopak na każde pytanie w tym kierunku odpowiada, że On ślubu nie chce, że ślub nie jest do niczego potrzebny. Trochę mnie o boli i nie wiem zrobić. Dla mnie ślub jest czymś ważnym, taka przysięga na dobre i na złe, poza tym chciałabym kiedyś założyć suknie ślubną itd.... On się uparł i powiedział, że nigdy ślubu nie weźmie. Pytanie brzmi czy powinniśmy być razem skoro nie chcemy tego samego?

Gość gość
Musisz się nad tym zastanowić, masz dwa wyjścia, albo od niego odejść albo zaakceptować ten fakt, że on nie chce ślubu i liczyć że może w przyszłości mu się zachce wziąć ślub. Ja mam ten sam problem, tylko u mnie chodzi o zamieszkanie ze sobą. W moim przypadku jednak zamierzam zostać ze swoim chłopakiem, ponieważ nie zalezy mi aż tak bardzo na wspólnym zamieszkaniu, ale jeśli ty chcesz bardzo tego ślubu to lepiej poszukaj kogoś innego.

Gość gość
on nie chce ślubu i zdania nie zmieni, zastanów się czy będziesz szczęśliwa z nim bez ślubu.

Gość gość
14:36 Dlaczego on nie chce, żebyście razem zamieszkali? Podał jakieś powody? Dla mnie to podejrzane. To jak on sobie wyobraża związek, życie? Kim dla niego jesteś? Nie uważasz że coś między wami jest nie tak jak być powinno?

Gość gość
14:56, niby nie chce mieszkać w dużym mieście, jak go teraz zapytalam, a cztery lata temu i poltorej temu chcial