Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi widzieli piersi mojej dziewczyny...

Polecane posty

Gość gość
Moze powinna ubierac stanik sportowy taka sugestia

Gość gość
gość dziś Tak stanik sportowy jest ok , ale Ona widocznie chciala troszke sobie powiekszyc cycki . Tez tak mam , mam dosc male piersi czesto ubieram biustonosze pushup i jak zle dopasowane to odstaja od piersi i widac jak sie pochylam , nie zwracalam na to za bardzo uwagi , ale nie dawno moj tato ( co za wtopa ) na weselu kuznki wzrocil mi uwage ze jak sie nachylam to widac moj biust , , a bawilam sie w ogrodzie z malym synem siostry to czesto pochylam sie a tato na lawce palil papierosa wiec widzial

Gość gość
gość dziś to faktycznie zaliczylas wtope ze ojciec widzial twoje cycki , no ale chyba nie byl zly ani nic ? moj kolega zobaczyl iedys na wakacjach cycki mojej zony jak ta przebierala stanik a on akurat wszedl do nas .

Gość gość
Ja kiedyś stojąc w kolejce widziałem dziewczynę której też mega odstawał stanik i bez problemu było jej widać całą brodawkę, on nie miał z tym problemu

Gość gość
gość dziś A co mial zrobic ? moich dwoch kolegow widzialo cycki mojej narzeczonej bo opala sie tooples w ogrodzie , ale tez byly tam dziewczyny tych kolegow :) wiec kazdy widzial cycki kobiety kolegi i co w tym takiego ?

Gość gość
Opalanie topless to swiadome pokazywanie piersi a swiecenie sutkami w za duxym staniku to wiocha moze dlatego autor sie wstydzi

Gość gość
Twoja dziewczyna to szmata i nic tego nie zmieni. Ona chce by ja pozadano wiec przestan ja kochac.

Gość gość
gość dziś nie prawda , ubierz stanik jak masz male cycki , dopasuj tak zeby bylo idealnie !!! zdarza sie tak kobietom co maja male piersi i ubieramy staniki takie zeby troche sobie powiekszyc , jak sie nachylasz to niestety stanik moze odkleic sie od piersi i widac .

Gość gość
To już zdecydowany powód do rozstania. Na pewno chciała, żeby widzieli jej mikrocycki i kupiła taki stanik oraz wyginała się tak, żeby były widoczne.

Gość gość
Czy ktoś się w ogóle spotkał z czymś takim ? Często zerkam w biust ,taki odr*****le nigdy w życiu nie widziałem żeby było widać sutki lol

Gość gość
Jasne sprawa kazda kobieta/dziewczyna majaca male piersi tylko marzy o tym zeby inni je ogladali :) sama mam male cycki i za nic w swiecie nie chwalila bym sie nimi i nie pokazywala specjalnie kolegom chlopaka Nie zebym miala kompleks czy cos , no ale prawie nie mam piersi wiec nie ma co pokazywac proste , mysle ze kobieta autora ma podobnie i byl to wypadek

Gość gość
Wypadek to można nazwać jak raz tak się ubierze ale jak chodzi z dekoltami to chyba jest świadoma. Jej sprawa

Gość gość
roznie bywa , sama tak mialam

Gość gość
Kazdy nosi to co lubi i w tym czym jest mu wygodnie.

Gość gość
Moje piersi widzial dobry przyjaciel mojego meza jak opalalam sie tooples

Gość gość
gość wczoraj mowil cos ? maz co na to ?

Gość gość
jesli ma ladne piersi to powienienes sie cieszyc.

Gość gość
Na kafe wszyscy je widzieli bo je pokazałeś, poyebie.

Gość gość
Nie ma ładnych, ma małe i obwisłe w wieku ok. 35. Nędza.

Gość gość
jak ktos nosi za duzy stanik to nie ubiera przeciez dekoltu