Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janciapl

Okulista Kraków

Polecane posty

Gość Janciapl

Cześć wszystkim! Chciałabym abyście mi polecili dobrego okulistę na terenie Krakowa (ew. okolic). Znajoma chodzi do OkoAkcent Pana dr.n.med. Marka Hanarza i mi go poleca, jeśli ktoś zna tego specjalistę proszę się wypowiedzieć czy jest zaufany i czy mogę na spokojnie oddać swoje oczy w jego ręce :D. Jeśli nie proszę o polecenie mi kogoś innego Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam

Gość SorrizaBella
Zależy czego dokładnie potrzebujesz i jaki masz problem.Ja miesiąc temu byłam w VoigtMedica na Kluczborskiej (przy pętli) u dr Jawora bo mialam zapalenie spojówek od soczewek i jestem bardzo zadowolona. Na miejscu miałam wszystkie badania, lekarz spoko - mily i wyjaśnił wszystko i dojazd super.Oni tam robią też laserową korekcję wzroku wiec zastanawiam się czy nie wrócić ;)

Gość Danka Prokop

W krakowie jest klinika Optegra gdzie przyjmują świetni okuliści. Z mojego doświadczenia bardzo polecam dr Sacha. Pracują tutaj tacy lekarze, którzy nie kwalifikują do ryzykownych zabiegów. Zawsze patrzą na dobro i zdrowie pacjenta, ktore jest dla nich najważniejsze.

Gość wiki

Ja chodzę do  doktora Hanarza i to już od kilku dobrych lat. Świetny specjalista, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.

W Krakowie numerem jeden w moim przypadku okazał się gabinet Hipokrates-Med i pan doktor Łukasz Szmuksta. Wcześniej nawet odpowiednie dobranie szkieł korekcyjnych bywało problematyczne i wtedy trafiłam na Pana Łukasza. Bardzo ciepły człowiek, postawił diagnozę, wszystko wyleczone, zero komplikacji. Nareszcie trafił się lekarz, któremu w pełni ufam.

Gość Marek

Ja korzystam z usług centrum okulistycznego Oculus. Jestem bardzo zadowolony z usług. Pełen profesjonalizm.

Gość Tomasz

Zdecydowanie polecam Doktora Hanarza z Oko Akcent, wybitny specjalista z doskonałym podejściem do pacjenta!