Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co zrobić żeby mieć spokój od siostry i rodziców?

Polecane posty

Gość gość

Otóż rodzice uważają że maturą mnie nie obchodzi, że tylko net mi w głowie, zaczynają gadać, że będę miała najgorszą dorosłość na studiach, że nic ze mnie nie będzie, ubzdurali sobie, ze nie chce na studia gdyż nie chce do innego miasta. Czepiają się o byle pierdołę, non stop mi mówią jak mam się zachowywać, siostra zaś uczepila się dlaczego życzenia z obrazkiem wysłałam do kuzynki z okazji rocznicy ślubu na fejsie, ze przesyłam na oś czasu kuzynki życzenia dla jej syna/córki, też mi mówi non stop jak mam się zachowywać- mówi, że przez to się zachowuje dziecinnie. Jeszcze mowi do mnie ze mam nadzieje ze nikogo nie dreczysz rozmowami na messengerze ( z jednym kuzynem tylko pisałam żeby się spytać na jaki kierunek studiow soe dostal) Przecież powinna się cieszyć ze pamiętam o datach uroczystości rodzinnych, a nie prawic mi kazania. kiedyś na spotkaniu rodzinnym z kimś gadalam to siostrę mi gadala na ucho: NIE DRECZ OPOWIESCIAMI KOGOŚ!! Rodzice też mi mówią nie truj nikogo swoimi opowieściami. Lepiej dogadają się z ciociami, wujkami i kuzynami( Chwalą mnie za dobra pamięć, że dobrze sie ucze) nie wypierają mnie z rozmowy. MYŚLAŁAM, ŻE JAK MAM 18 LAT( 19 w styczniu) TO SPOKÓJ OD KAZAŃ! JEDNAK NIE!!! MAM DOSYĆ ICH CIĄGŁEGO POUCZANIA!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować