Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popełniłam błąd i dałam facetowi serce na tacy

Polecane posty

Gość gość

pokazałam ze mi na nim zależy a nie dostałam nic w zamian, zwodził mnie

Gość gość
jak się poznaliście?

Gość gość
Nie szanujesz się. To nie wina tego faceta, tylko twoja i twoich idiotycznych oczekiwań.

Gość gość
A to nie mozna pokazac juz ze zalezy? Pokazesz-zle ,przegrywasz.Nie pokazesz-jestes zimna dama i facet nie bedzie biegal jak nie okazesz. Puknijcie sie w łeb czubki, kazdy fajny czlowiek doceni szczerość i nie bedzie bawił sie w idiotyczne gierki

Gość gość
Czemu niby siebie nie szanuje? to nie jest tak ze tylko ja dawałam bo to on początkowo się starał i w ogóle, był dobry dla mnie ale potem już przestać dawać i czułam się jak pies skumplący o uczucia

Gość gość
Właśnie tak jest, pokażesz uczucia źle bo facet wie ze ma Cię w garści. Nie pokażesz pomyśli o Tobie ze Cię nie interesuje i jesteś zimna kłoda

Gość gość
nie pisz o tym publicznie. jakąś bandą zydkow to przeczyta poznają twoja słabość i ją bezlitośnie wykorzystają. nie pytaj skąd wiem

Gość gość
wykoncza cię nerwowo fizycznie dając co jakiś czas nadzieję żebyś spadła na dno i będą tobą manipulować szantażować a na koniec doprowadzą do samobójstwa

Gość gość
gość dziś Natury nie przeskoczysz, facet lubi zdobywać i tyle. Każda kobieta musi się nauczyć być kobieca, a w tym potrafić umiejętnie odkrywać się na tyle, by nie przesadzić. By facet był usatysfakcjonowany, ale wciąż nie miał wszystkiego. Uczcie się tego, na tym właśnie polega bycie kobietą, a samo nie przyjdzie, trzeba sobie wypracować ;)

Gość gość
na szczescie nie kazdy facet facet jest pojepany i samotny,sa tez normalni z ktorymi mozna wszystko i bez zbednych gierek i manipulacji.Olej debila.

Gość gość
w ogóle nikomu o takich rzeczach nie opowiadaj odbiorą się do twojej rodziny znajomych wówczas cię w jakieś goofno a rodzina im jeszcze za to zabuli to są hieny w dodatku tchorzliwe. nawet nie bardzo wiadomo komu łeb ujepac

Gość gość
ale jakby się zdarzyło to musisz się dać podvryzac zrozumieć ich cel i na koniec zrobić tradycyjne sianokosy.to nie będzie łatwe bo zapewne podrzuca ci fałszywe tropy a może chodzi im o masakre . dobrze jeżeli nie są piertolnieci i chodzi o kasę gorzej jak o co innego. tak czy i aczej piertol frajerow

Gość gość
20.14 gdzie po pomoc?

Gość gość
porzuc nadzieję na cokolwiek śmierć to i tak najlepsze co cię czeka. kombinuj i staraj się zachowywać tak jak tego oczekują. w końcu popełnia błąd i wtedy nie możesz zachowywać się przewidywalnie

Gość gość
po pomoc możesz się udać tylko do nich. jest to jakiś pomysł ale c***jowy predzej se dobrze kootasa nisz ich poproszę o pomoc

Gość gość
tak czy inaczej ich słabością jest czas i wiedzą. dlatego zrób to dla ludzkości i jak będą cię rozrywac na strzępy to im radośnie podziekuj . c***j wam w doopy

Gość gość
ps postaraj się dowiedzieć jak najwięcej i przed śmiercią komuś to przekazać a przyjdzie dzień że opieki wilka na grillu być może wspinając twoje imię

Gość gość
Też tak kiedyś zrobiłem jak mi sie wyłączyło myślenie. To wszystko z powodu, że bardzo chciałem sie zakochać. Później juz wcale, bo ja nie pokocham nikogo, myśląc.

Gość gość
ogólnie wysyłaj wiele sprzecznych sygnałów i sprawdzam reakcje oraz poziom wyszkolenia i determinacji to zdradzi wewnętrzna strukturę i pozwoli zaplanować sianokosy

Gość gość
ale oczywiście możesz z nimi iść na szczera współpracę. znaczy z twojej strony jeżeli przezyjesz tzn że właśnie wystąpiła do sekty. sekty to ogromny temat. taki sychologiczn y backdoor kontroli

Gość gość
gdybym miał nadziejami cokolwiek to chyba książkę bym smarknal o tym

Gość gość
Natury nie przeskoczysz, facet lubi zdobywać i tyle. Każda kobieta musi się nauczyć być kobieca, a w tym potrafić umiejętnie odkrywać się na tyle, by nie przesadzić. By facet był usatysfakcjonowany, ale wciąż nie miał wszystkiego. Uczcie się tego, na tym właśnie polega bycie kobietą, a samo nie przyjdzie, trzeba sobie wypracować oczko.gif x Brednie.

Gość gość
Nie szanujesz się. To nie wina tego faceta, tylko twoja i twoich idiotycznych oczekiwań. x Jeszcze większe brednie.

Gość gość
Jak facet okazuje serce to też się nie szanuje ?

Gość gość
Znowu ten schizofrenik naczelny... Żal mi ciebie.