Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham pewnego neurotyka

Polecane posty

Gość gość

Czy pamięta jeszcze o mnie?

Gość gość
Taki neurotyk, który mnie tak męczył że zamęczył. Pielęgnuje winę bardzo długo ale pragnie miłości. Tak?

Gość gość
Jaka to wina?

Gość gość
Złamane zaufanie ale on nie może się dowiedzieć nigdy o tym, bo mam już nowe życie a on mnie nie chciał.

Gość gość
Właśni jeatem

Gość gość
Ja chciałam mu dać tą miłość tylko nie mogłam. Dużo miłości i akceptacji. Miłość przyszła później. Z czasem. Myślę że od początku była tylko uśpiona. W pewnych momentach była ogromna, potem słabła, potem znowu była duża. Chciałam się z nim całować, pieścić i dbać o niego, codziennie chodzić z nim za rączkę, pomagać w czym bym umiała, sprzątać i trochę gotować, chciałam kupić mu nową koszule i ciastka. Za późno już na to wszystko. Pogodziłam się z tym. Odchorowałam/ może jeszcze odchorowuje. Teraz czekam na coś nowego.

Gość gość
Wiele osób pomogło mi pogodzić się z tą stratą. Już mało boli. Zaczynam być szczęśliwa bez niego.

Gość gość
Tego neurotyka na pewno tu nie ma. On nie lubi takich forów. Myślę że wręcz by się wściekł. Więc mogę spokojnie spać.

Gość gość
kto tu wstawił literkę E? mówić!

Gość gość
On jest twardy, bezwzględny ale umie ładnie się uśmiechnąć i dziecko nosić na rękach. Jest trochę umięśniony, dobrze jeździ na rowerze, szybko manipuluje ludźmi i jestem ciekawa czy szybko się odkochał, myślę że nigdy się do końca nie odkocha ale inna kobieta da mu więcej tego czego oczekuje od życia i nie będzie musiał udawać psychopaty.

Gość gość
Ja już tu więcej nie zajrzę. Mam już swoje życie bez niego. Taka miłość boli ale pokocham jeszcze kiedyś jakiegoś facecika może. Będę chciała podobnego do niego i nazwę dziecko na jego cześć.

Gość gość
Zaufania się nie odzyska. A zaufanie to podstawa miłości. Tak jak serdeczności, radości z bycia ze sobą, przykrych słów się nie cofnie, doszło do za dużego kataklizmu.

Gość gość
Dopiero zdałam sobie sprawę z tego że znajduje szczęście we wszystkim co robię więc w drugim człowieku też znajdę. I każdy facet ma coś w sobie. Trzeba dawać szanse sobie na pokochanie. On na zawsze pozostanie w moim serduszku ale kiedyś może ustąpi miejsce komuś innemu.

Gość gość
Nic tu nie da próba naprawy związku. Nie chce go naprawiać. Tylko magiczne słowo kocham cię amazonko do mnie trafi. I to na żywo prosto w oczy ale to marzenie się nie ziści dlatego już nie próbuje wymuszać i czegoś zmieniać.

Gość gość
Nieodwzajemniona miłość to duży problem do pogodzenia się ale jak już człowiek się pogodzi zaczyna być w końcu szczęśliwy.

Gość gość
Żeby odzyskać to co utracił musiałby być taki jak na początku. Wtedy kiedy pisał i był tak czarujący że go aż nie chciałam.

Gość gość
Musiałby zaakceptować wszystkie moje ograniczenia, codziennie przytulać, całować i mówić czułe słówka. On tego nigdy nie zrobi. Nigdy tak nie pokocha. Papa.

Gość gość
Jesteś pewien, że nie chcała?

Gość gość
Tak myślę. Może na początku. Potem był już tylko podły dla mnie.

Gość gość
Jakby chciał to by to okazywał chociaż minimalnie. Nie okazywał, nie mówił, nic nie robił w tym kierunku. Przykro mi ale nie zasłużyłam wg niego, mam nadzieje że inna zasłuży. Proszę go w myślach aby odpuścił mi i odszedł.

Gość gość
Były moje urodziny. Miał szanse powiedzieć że mnie kocha. Było wiele okazji.

Gość gość
On jest za bardzo inny ode mnie. Nie daje mi w pełni zapomnieć. Nie daje doleczyć się. Wystarczy żeby mnie przytulał i wspierał a szybko bym się wyleczyła, bo tego w tym całym leczeniu mi potrzeba.

Gość gość
Potrzeba mi przełamania bariery facet- kobieta, masaży, relaksu, wszystkiego. Tak żeby wszystko wróciło do normy.

Gość gość
On nie wie jak kochać wrażliwą dusze. Papa.

Gość gość
PS Dlatego zrobię wszystko żeby się odczepił. Będę złośliwa, wszystko pokasuje, podła będę.

Gość gość
Ty od literki E, napisz do niej zamiast tu krzyczeć.