Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Witam jestem w lekkim szoku gdy niechcący przeczytałam wpisy na popularnym blogu pewnej Pani Pauliny przewaznie płeć żeńska zwraca się z pytaniami do tej 20 sto paroletniej dziewczyny kobiety z pytaniami na tematy tak oczywiste dla większości społeczeństwa i tak i nfantylnie zadawane jakby osoba zadajaca je przybyla na ziemie z marsa ..naiwne np.jaki krem stosujesz na ciało oczy gdzie robisz rzęsy paznokcie co dokładnie jesz co nie jesz ile wazysz co robisz z włosami milion pytań o bzdury chyba nikt z tych osób nie ma pojęcia że M.innymi dzięki tym odwiedzinom na jej instagramie oraz podziwianiu calej jej ..ta Pani zarabia w sumie nic nie robiąc niemałe pieniądze które starczaja na podróże te małe i duże zakupy drogie rzeczy i inne bzdury którymi się otacza i lansuje non stop zwykłego życia raczej nie zna i dzięki wam nie musi znać ..żyje w różowej bajce mydlanej karmi was bzdurnymi opowieściami o dietach wyprzedażach nowych kremach kurcze specjalistka od wszystkiego jej wspanialy dzien zaczyna sie od wszystkiego cudownego czyli zakupy zakupy haul..kosmetyczki fryzjer zakupy restauracje podroze zakupy i oczywiscie blog i doradzanie niedorobionym nie znajacym tak dobrze swiata jak ona ludziom w prostych czynnościach czym myć włosy jak je myć co pić co jesc co Witold zrobic aby się nie przewrócić i trafić do domu łazienki sklepu do jakiego iść i co kupić .oczywiście najlepiej iść do tego w którym była Paulina i kupić to co ona jestem w szoku ze takie osoby istnieją myślałam że nic mnie nie zdziwi w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach