Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Lanie wody i zarabianie na tym

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w lekkim szoku gdy niechcący przeczytałam wpisy na popularnym blogu pewnej Pani Pauliny przewaznie płeć żeńska zwraca się z pytaniami do tej 20 sto paroletniej dziewczyny kobiety z pytaniami na tematy tak oczywiste dla większości społeczeństwa i tak i nfantylnie zadawane jakby osoba zadajaca je przybyla na ziemie z marsa ..naiwne np.jaki krem stosujesz na ciało oczy gdzie robisz rzęsy paznokcie co dokładnie jesz co nie jesz ile wazysz co robisz z włosami milion pytań o bzdury chyba nikt z tych osób nie ma pojęcia że M.innymi dzięki tym odwiedzinom na jej instagramie oraz podziwianiu calej jej ..ta Pani zarabia w sumie nic nie robiąc niemałe pieniądze które starczaja na podróże te małe i duże zakupy drogie rzeczy i inne bzdury którymi się otacza i lansuje non stop zwykłego życia raczej nie zna i dzięki wam nie musi znać ..żyje w różowej bajce mydlanej karmi was bzdurnymi opowieściami o dietach wyprzedażach nowych kremach kurcze specjalistka od wszystkiego jej wspanialy dzien zaczyna sie od wszystkiego cudownego czyli zakupy zakupy haul..kosmetyczki fryzjer zakupy restauracje podroze zakupy i oczywiscie blog i doradzanie niedorobionym nie znajacym tak dobrze swiata jak ona ludziom w prostych czynnościach czym myć włosy jak je myć co pić co jesc co Witold zrobic aby się nie przewrócić i trafić do domu łazienki sklepu do jakiego iść i co kupić .oczywiście najlepiej iść do tego w którym była Paulina i kupić to co ona jestem w szoku ze takie osoby istnieją myślałam że nic mnie nie zdziwi w życiu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować