Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK UROZMAICIĆ ŻYCIE ŁÓŻKOWE

Polecane posty

Gość gość
heeino to może ty go wyroochaj dla odmiany...nich też poczuje co znaczy nuda

Gość gość
Dokładnie przedmowcy mają rację. Mąż kiepski to pokaz mu jaki impotent jest. Założ strapon i zerżnij go a tym samym pokażesz jak powinien normalny facet zachowywać się w koju

Gość gość
Bardzo prosty sposób, znajdź sobie kochanka, który będzie cię ostro grzmocił i przez następne trzy dni będziesz miała problemy z chłodzeniem

Gość gość
Zmień męża

Gość gość
Mój mąż nie jest zbytnio chętny na nowe doświadczenia, czasem czuję, jakby się ze mną kochał, bo tak trzeba. Trochę zabaw oralnych, później misjonarz i koniec X Są dwie mozliwości dlaczego tak jest : 1) Twój mąż nie ma tak dużych potrzeb jak Ty, wystarcza mu zwykłe spuszczenie z kija bez tego całego "męczenia się" łóżkowymi wygibasami. 2) Ty jesteś beznadziejna. Wiem, wiem, to przykre i brutalne, ale tak może być i on Cie taką odbiera, dlatego chce odbębnić jak najszybciej numerek i mieć święty spokój. Sam też miałem taką kobiete, potrafiła spalić nawet najbardziej erotyczną sytuacje, a to strzeliła głupią mine podczas, a to rzuciła jakiś durny tekst, tak że normalnie kompletnie mi sie odechciewalo i po jakimś czasie wolałem sie poprzytulać i obejrzeć wspólnie jakiś film niż sie bzykać. Probowalem rozmawiac, ale ona twierdzila ze wydziwiam bo jej zachowania sa wlasnie bardzo fajne, oczywiscie wg. niej.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z tobą

Gość zuzanna111
Nie ma się co wstydzić i najlepiej pójść do sex shopu po jakieś gadżety! Np. facetom też bardzo podoba się seksowna bielizna, więc to dobry początek. Jak ktoś aż tak bardzo się wstydzi to po to są właśnie sklepy internetowe jak ten https://kraina-doznan.pl/dyskrecja,p12.html które też zapewniają pełną dyskrecję. ;)