Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skreśliłbyście od razu faceta gdyby powiedział ze nie lubi dzieci

Polecane posty

Gość gość

a chciałabyście mieć kiedyś w przyszłości swoje czy oczekiwały ze mu się odmieni?

Gość gość
cieszylabym sie. gowniaki nie sa mi potrzebne

Gość gość
facet niech będzie a do robienia dzieci zatrudnić sąsiada

Gość gość
Często facet wprost mówi, że nie lubi i nie chce dzieci ale kobieta zakochana po uszy myśli sobie "w końcu mu się odmieni". Potem albo "wrabia" go w ciążę i zaklada tematy typu "mój mąż jest beznadziejnym ojcem" albo truje mu nieustannie, że ona chce dziecko a on nie. Planowanie potomstwa to dość ważna kwestią i warto się w tym temacie zgadzać jeśli mysli się o sobie poważnie

Gość gość
Tak bo ja nie wiem czy mi się nie odwidzi za sto lat.

Gość gość
dzieci facet nie chce ale roohać chce? roohanie ma na celu produkcje dzieci

Gość gość
aborcja istnieje

Gość gość
Obetnij jaja albo sam się abortuj.

Gość gość
Żadna młoda kobieta nie powinna się z takim wiązać.

Gość gość
Ja tam dzieci nie chce a jak mi die za chce to listonosz spłodzi a on wychowa

Gość gość
gość dziś Obetnij jaja albo sam się abortuj. x Jestem kobietą głabie ;)

Gość gość
Mój powiedział, że nie lubi dzieci, ale swoje chciałby mieć. Nie uznaje innych dzieci, nawet swojej siostry. My mamy dwójkę i jest bez przymusu wspaniałym ojcem. Szanuję, że denerwują go inne dzieci. Ważne, że chciał mieć swoje.

Gość gość
Skreslilabym go. W tym ze ktoś nie chce mieć dzieci nic złego nie ma i jeśli ktoś nie chce to rzeczywiście nie powinien ich mieć. Sama bym z nich nie zrezygnowała, ale tez bym go nie namawiała. Życzyłabym mu szczęścia z kimś kto również ich nie chce lub ma je odchowane. Tylko taki związek w przypadku takiego faceta ma sens

Gość gość
Facet mi powiedział ze ten nie lubi dzieci ale swoje to co innego, nie jesteśmy razem spotykamy się to głupio mi pytać go bardziej o takie rzeczy. Powie ze jakąś zdesperowana co już ślub i dzieci z nim planuje

Gość gość
gość dziś Facet mi powiedział ze ten nie lubi dzieci ale swoje to co innego, nie jesteśmy razem spotykamy się to głupio mi pytać go bardziej o takie rzeczy. Powie ze jakąś zdesperowana co już ślub i dzieci z nim planuje x A co za problem spytac faceta jak widzi swoja przyszłosc?

Gość gość
Może macie rację ale słyszałam że facetowi nie powinno mówić się o ślubach i dzieciach żeby go nie wystraszyć

Gość gość
A co to niemowle ze trzeba podchodzic do niego jak do jajka? jak ma uciec to lepiej zeby zrbil to od razu

Gość bazienka
wiesz co ja mam po prostu liste i sobie odhaczam poki sie nei zakocham bo potem pozamiatane wiec wole takie rzeczy ustalic od razu jak jest madry to zrozumie na liscie jest np. niepalenie i jesli koles pali, to wiem, z enie ma co zaczynac- przerabialam to 3 razy za kazdym razem rzucali dla mnie,a le jak sie poczuli silni w zwiazku i ze to mi bardziej zalezy, to wracali do palenia, juz sie nie nabiore no i pytam np. czy chca w ogole slub, czy koscielny ( ja cywilke i berz chrztow i p*****l) itp., ale w takiej luznej rozmowie przy piwoe a nie na randce wyciagam kartke i odkreslam plusy i minusy ;)