Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokeninside87

dobry wieczór jak minął dzionek

Polecane posty

Gość gość
Brołken normalna hahah. Musisz być smutna peezda bardzo skoro tak fałszywym i dwulicowych ludzi lizesz po d****h w nadziei na poparcie. Tak się przyjaciół nie zdobywa haha.

Gość jon
sfauluj. po amerykansku. dajesz.

Gość gość
Leżaczkujezyk.gif chodziło mi o to, że możesz dużo zjeść i nic Ci nie jest X

Gość gość
anon vs wieczorna 1:0 :D

Gość gość
ziemia 0.2

Gość gość
Jedyne co oboje wiemy to to że jesteś marna peezda która za każdym razem do mnie tutaj sapie bo myśli że ma jakąś misję w necie. W ryj to ty byś dostał gdybyś coś takiego do mnie powiedział. I dobrze ze watpisz że to potrafię bo nie ma jak satysfakcja z zaskoczenia w oczach kogoś kto ma nas za zupełnie inna osobę :classic_cool: nie płacz już bo to niemeskie mała p**deczko. Chwytaj lance w grabe i broń w necie każdego. Huhu jesteś boski.

Gość gość
Tak oni nauczyli rdzenie cuda symulowac rayt ale nie wygląda na prawdziwe rayt 😭

Gość gość
dziś Leżak? łer ar ju? X Jestem jestem tygrys jeszcze mam 28% przez pracę dzisiaj ;)

Gość gość
Bycie obiektywnym to dla ciebie lizanie d**y? Matka cię chyba za mocno ścisnęła między nogami podczas porodu i jakaś niedotleniona chodzisz. Może stąd ten brak logiki. Nie twierdzę że Broken jest ideałem. Po prostu jako osoba o wiele bardziej zaburzona nie masz prawa wyzywać ciągle innych ludzi od zjebów. To żałosne. A twoja skłonność do wymądrzania się w dziedzinach o których nie masz pojęcia jest śmieszna.

Gość gość
Chcesz się potulic tygrysku? :)

Gość gość
wieczorna ogólnie chodzi o to, że c***a się na czymś znasz a wypowiadasz. nie widzisz tego? tu już nie chodzi tylko o choroby psychiczne. jak na razie nikt cię tu nie lubi a ty oczywiście mądrzysz się i wypowiadasz o zdobywaniu przyjaciół :D strugasz kozaka a niczym konstruktywnym poza wyzwiskami i jadem tu się nie popisałaś. żal.pl

Chcesz się potulic tygrysku? usmiech.gif x chyba jednego przyjacielskiego tulaska przygarnę, bo dziwnie się tu zrobiło:(

Gość gość
dlaczego nie korzystasz z kompa?usmiech.gif X Nie chce mi się siedzieć przy biurku, leżaczek ma stacjonarny :(

Gość gość
O już się poplakales. Masz chusteczke bobie. Forum nie służy temu żeby cię ktoś lubił piwniczaku. Nie zdobywam sympatii poprzez lizanie o***t ów tak jak ty. Dobra s********j z lanca rycerzyku bo inni twojej pomocy potrzebują.

Gość Anyzowka
dyrekcja kocie

Nie chce mi się siedzieć przy biurku, leżaczek ma stacjonarny smutas.gif x :D tygrysek nie bierze lapka do łóżka i żyje, i na kafejce wysokofunkcjonuje;)

Gość gość
chyba jednego przyjacielskiego tulaska przygarnę, bo dziwnie się tu zrobiłosmutas.gif X Mi też smutno, miała być rewolucja na miarę "o k***a" a będzie lał tylko :(

Gość gość
Jedyne co oboje wiemy to to że jesteś marna peezda która za każdym razem do mnie tutaj sapie bo myśli że ma jakąś misję w necie. W ryj to ty byś dostał gdybyś coś takiego do mnie powiedział. I dobrze ze watpisz że to potrafię bo nie ma jak satysfakcja z zaskoczenia w oczach kogoś kto ma nas za zupełnie inna osobę cool.gif nie płacz już bo to niemeskie mała p**deczko. Chwytaj lance w grabe i broń w necie każdego. Huhu jesteś boski. x W takim razie dlaczego nie szczekasz do mężczyzn w realu tylko na kafeterii? Uważasz że dałabyś radę osobie która waży sto kilo? Chcesz naprawdę spróbować? Tylko udowadniasz swoje zj****ie mózgowe. A innym zarzucasz. Jakbyś się wyładowała w realnym życiu to nie potrzebowałabyś przelewać tu takich mocnych emocji. Tu największe zjeby nie wkładają w komentarze takiego bóldupizmu jak ty. Jesteś chora i żyjesz w świecie fantazji. Standardowo przerzucasz swoje problemy na drugiego człowieka.

Gość gość
gość dziś O już się poplakales. Masz chusteczke bobie. Forum nie służy temu żeby cię ktoś lubił piwniczaku. Nie zdobywam sympatii poprzez lizanie o***t ów tak jak ty. Dobra s********j z lanca rycerzyku bo inni twojej pomocy potrzebują. x A po czym stwierdzasz że się popłakałem? Nic bardziej mylnego. :D Znowu projekcja? Kobieto idź na terapię i do psychiatry po leki, bo gorzej z tobą. Fajnie ci w domu gadali. Musieli cię ostro cwelić że przyjemność sprawia ci wizja czyjegoś płaczu. A mężczyzna broniący kobiety to coś tak dziwnego. Całe życie chcesz sobie wycierać gębę patologicznym pochodzeniem? Wyjdź poza to.

Gość gość
smiech.gif tygrysek nie bierze lapka do łóżka i żyje, i na kafejce wysokofunkcjonujeoczko.gif X Tygrysku leżaczek prawie pół życia przesiedzial i miał siłę a odkąd ma smartphone to nie wyobraża sobie tam siedzieć dla przyjemności :o

Gość gość
BrokenInside obawiam się, że masz rację. Ale zawsze warto próbować. :)

Gość gość
Ale przezywasz. Żal mi ciebie. Na chuj komentujesz skoro nawet sama zaintersowa sra na moje marne komentarze swoim kocim moczem? :D podniete masz z tego jak potluczony. Jak mam do kogo do szczekam. Naprawdę myślisz że nie zarobilbys w pape na teksty o p*****e i mojej matce? To jesteś w grubym błędzie. Grubym jak twoja stukilowa osoba. Schudnij. Jedynym zjeyebem który bierze do siebie to co pisze jesteś ty bo nawet Brołken w tym przypadku wykazuje większą mądrość. O mojej patologii i pedofilii która jest twoja projekcja jedynie ty sapiesz na okrągło. Żałosny smutny zj***e.

Gość gość
I wieczorna milczy w obliczu braku argumentów. Jak zawsze. Czy nie zarzucała tego Broken ze 2 strony wcześniej?

Gość gość
W ogóle hałasuje ten komputer a android jest wygodny system, wszystko tu można zrobić gdyby się uprzeć w sumie :)

Gość gość
Wizja płaczu marnej męskiej p***y zawsze jest dla mnie przyjemnością. Mężczyzna ślepo broniący każdej kobiety bez obiektywizmu jest śmiesznym popisem bialorycerza. Brołken jest falszywcem. A ty się popisujesz licząc na aplauz. Słabe. I komiczne zarazem. Otrzymujesz medal rycerza Niepokalanej Brołken.

Gość gość
to przypadki. Generalna Gubernia SS Galicja wiesz ze to Enigma Franka trzeba bylo zlikwidowac pod murem. Michnik.

Gość gość
Jeszcze tygrysku steruje nim yt i plajstejszyn na tv, rozumiesz? :)