Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokeninside87

dobry wieczór jak minął dzionek

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ale przezywasz. Żal mi ciebie. Na ch*j komentujesz skoro nawet sama zaintersowa sra na moje marne komentarze swoim kocim moczem? smiech.gif podniete masz z tego jak potluczony. Jak mam do kogo do szczekam. Naprawdę myślisz że nie zarobilbys w pape na teksty o p*****e i mojej matce? To jesteś w grubym błędzie. Grubym jak twoja stukilowa osoba. Schudnij. Jedynym zjeyebem który bierze do siebie to co pisze jesteś ty bo nawet Brołken w tym przypadku wykazuje większą mądrość. O mojej patologii i pedofilii która jest twoja projekcja jedynie ty sapiesz na okrągło. Żałosny smutny zj***e. x Aha. Przyszła pora na nieudolne obracanie wszystkiego w żart, bo dyskusja zrobiła się dla ciebie niewygodna. Dlaczego tak mocno bronisz matki, która się nad tobą prawdopodobnie znęcała? Chyba że to w ojcu problem? Cieszysz się z czyjegoś płaczu i masz w sobie tyle złości, że nie ma opcji, żebyś pochodziła z normalnej rodziny. Jeśli jakimś cudem tak jest to współczuję twoim starym. Normalni ludzie takich reakcji nie mają. Mój tekst o matce dostałaś w reakcji na swój. Jesteś tak zj****a że już nie pamiętasz co piszesz? Masz już diagnozę schizofrenii?? Ty byś wyskoczyła z łapami a statystyczny facet z ulicy by cię solidnie obił. Co do dowodów to kiepsko trafiłaś bo znam kowbojki i sam widziałem. Screen też się znajdzie bo afera z tobą i tą drugą użytkowniczką byłakonkretna. Wrzucić dowód na moją projekcję? :D Serio? Ja chudnąć nie muszę bo nie mam tak jak ty metr pięć w kapeluszu i potrzeby nadrabiania wyglądem c*******o charakteru i słabej psychiki.

Gość gość
PS. To Brołken zaczęła o mnie pisać w tym temacie więc kto tu jest chory?

Gość gość
Jedyne czego mi brakuje to ściągania tu dużych plików jak film. Pamięć telefonu nie ogarnia pobrać czegoś dużego, potrafi urwać https://youtu.be/BRnwM2xo_-A

Gość gość
gość dziś Ale przezywasz. Żal mi ciebie. Na ch*j komentujesz skoro nawet sama zaintersowa sra na moje marne komentarze swoim kocim moczem? smiech.gif podniete masz z tego jak potluczony. Jak mam do kogo do szczekam. Naprawdę myślisz że nie zarobilbys w pape na teksty o p*****e i mojej matce? To jesteś w grubym błędzie. Grubym jak twoja stukilowa osoba. Schudnij. Jedynym zjeyebem który bierze do siebie to co pisze jesteś ty bo nawet Brołken w tym przypadku wykazuje większą mądrość. O mojej patologii i pedofilii która jest twoja projekcja jedynie ty sapiesz na okrągło. Żałosny smutny zj***e. x Aha. Przyszła pora na nieudolne obracanie wszystkiego w żart, bo dyskusja zrobiła się dla ciebie niewygodna. Dlaczego tak mocno bronisz matki, która się nad tobą prawdopodobnie znęcała? Chyba że to w ojcu problem? Cieszysz się z czyjegoś płaczu i masz w sobie tyle złości, że nie ma opcji, żebyś pochodziła z normalnej rodziny. Jeśli jakimś cudem tak jest to współczuję twoim starym. Normalni ludzie takich reakcji nie mają. Mój tekst o matce dostałaś w reakcji na swój. Jesteś tak zj****a że już nie pamiętasz co piszesz? Masz już diagnozę schizofrenii?? Ty byś wyskoczyła z łapami a statystyczny facet z ulicy by cię solidnie obił. Co do dowodów to kiepsko trafiłaś bo znam kowbojki i sam widziałem. Screen też się znajdzie bo afera z tobą i tą drugą użytkowniczką byłakonkretna. Wrzucić dowód na moją projekcję? :D Serio? Ja chudnąć nie muszę bo nie mam tak jak ty metr pięć w kapeluszu i potrzeby nadrabiania wyglądem c*******o charakteru i słabej psychiki.

Gość zawiasy
smary wieprzowe

Gość gość
dziś usmiech.gif telefon pilotem? fajnieusmiech.gif X No steruje nim tv w sumie ^^ tu są fajne aplikacje jak się uprzec to można na giełdzie telefonem grać ^^

Gość gość
gość dziś Wizja płaczu marnej męskiej p***y zawsze jest dla mnie przyjemnością. Mężczyzna ślepo broniący każdej kobiety bez obiektywizmu jest śmiesznym popisem bialorycerza. Brołken jest falszywcem. A ty się popisujesz licząc na aplauz. Słabe. I komiczne zarazem. Otrzymujesz medal rycerza Niepokalanej Brołken. x Aha. Fajna nienawiść do mężczyzn. Więc masz problemy z ojcem. Plus pato środowisko, w którym prawdziwy mężczyzna to taki, który nigdy nie płacze i obije ci konkretnie mordę. Bo nie wiem jakie masz inne przesłanki do tego, że jestem męską pizdą. 🖐️ :D Trzeba było tak od razu. Dawno zrezygnowałem z wyciągania na siłę ludzi z patologii. Prędzej czy później (o ile już to nie nastąpiło) wjebiesz się w konkretne problemy z prawem i tak się powoli stoczysz. Nie rokujesz. A swój medal możesz wsadzić w część ciała, która tak tobą rządzi. :D Wiesz jaką.

Gość gość
wieczorna nie pierwszy raz kogoś atakuje po rodzicach. to jej stałe chwyty.

Gość gość
Wszelkie dywagacje na temat mnie mojego wygladu i sytuacji w mojej patologicznej rodzinie zawsze mnie bawią :D nie podniecaj się tymi aferami wypierdku. To chyba jedyne co masz w życiu ze nawet skriny robisz. Na policji już byłeś mam nadzieje malanowski haha. Skończ pierdziec knurze. A na przyszłosc nie w*********j się w w dyskusję bo naprawdę nawet Brołken na ciebie sra. Schudnij otyla świnio z zapędami na damskiego boksera.

Gość gość
dziś a nie chce mieć lapka Leżaczek? X Chyba chce i chyba kupi w nowym roku, ciekawe co wtedy będzie wolał. Leżaczk myśli też o tablecie :)

Gość wejdzie
dajesz.

Gość gość
z tym umiłowaniem do peezd wszelakich zalatujesz zyebem NP. Myślisz że jak sobie popiesz różne bzdety to jakikolwiek na mnie wplyniesz? Zajmij się zawodowo patologia jeśli tak cię kręci temat haha. Żegnam ozieble bo nudzisz w chuj pasozycie.

Gość gość
czyli wieczorna może bić po mordzie, a facet damski bokser :D baba która się rzuca do bicia traci nietykalnosc ty niekobiecy psycholu i transie 🖐️

Gość gość
Leżaczek miał lapka jak był pół roku na wyspach to podlaczal do monitora gdy chciał poważniej popracować nad grafiką :)

Gość gość
oo, jak nie obsesja Nimfetki, to Nocnego Pana :D ludzie z kowbojek pozdrawiają :D

Gość gość
A tygrys nie ma smartphone? :(

Gość gość
Nie ma się z czego śmiać. Pewnie śmianie się z własnych problemów ze sobą to twój mechanizm obronny. Jeden z wielu. Znowu pojawiły się także projekcje. Mam nadzieję że redakcja nie usunie tego tematu bo to podręczny dowód na twoją schizofrenię koleżanko. 🖐️ Ewentualnie materiał do pracy licencjackiej dla jakiejś młodej psycholożki. Wskaż mi gdzie napisałem że ja bym uderzył kobietę? Ty mi powiesz o projekcjach kłamczucho? Śmieszna jesteś.

Gość gość
wlasnie pokaz klamczucho 🖐️

Gość leżajsk stawiam pierwszy
e2 na e4

Gość gość
Tygrysku smartphone można kupić już za 400. Najfajniejsze by było mieć żarówki sterowanie smartphone, TV sam też i w ogóle inne rzeczy jak ogrzewanie. To dobry pilot :)

Gość gość
e4 na e5

Gość gość
Leżaczku, ma, ale stary. już się nawet nie chce logowac, dobranoc:)

Gość gość
Żarówki sterowane smartphone 100-200zl szt :o mruk :o

Gość mać pariadki
e1 na e2

Gość gość
dziś Leżaczku, ma, ale stary. już się nawet nie chce logowac, dobranocusmiech.gif X Mruk :(

Gość gość
tygrysica miała ciężki dzień, jak jeszcze trochę by posiedziała to umrze.