Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amfi002

Jestem za wielka jak jakaś mutantka, czy mam szansę znaleźć faceta

Polecane posty

Gość amfi002

mam 184 cm wzrostu, do tego mam wielkie cyce które mi się nie podobają i szerokie barki jak chłop :( A jak by tego było mało to jestem strasznie nieśmiała :( Dobrze że chociaż w sporcie jestem zazwyczająco dobra to z tym zwiąże moją przyszłość bo na faceta raczej nie mam co liczyć, zresztą nie wiem nawet ile przy takim wzroście będę żyła bo mam dopiero 16 lat i nie wiem czy jeszcze nie urosnę, mam nadzieję że nie Ma któraś z was podobny wzrost a także gabaryty? Jak sobie radzicie w życiu?

Gość gość
Ja mam 176, dwa lata temu zachorowałam na tarczyce, zawsze ważyłam w granicach 56- 58 kg, a teraz się załamałam, przestrzegam diety, jem mało a waga rośnie w zastraszającym tępie. Już nie wiem co robić, tracę chęć do życia, mam 24 lata, koleżanki się śmieją, że jak chłopak mnie rzucił to "żre jak świnia" a mi przykro, bo to nieprawda, może ktoś wie co robić, ważę 120 kg :-( doradźcie coś

Gość amfi002
To jeszcze normalnego wzrostu jesteś, może z tą rosnącą wagą udasz się do lekarza i Ci coś pomoże. Mój wygląd i ogólnie budowa to jest już anomalia, też się obawiam że w jakimś wieku zacznę strasznie tyć albo pójdą mi stawy, albo serce, na pewno nie będę żyła tak długo jak ludzie o normalnym wzroście. Mam dwie młodsze przyrodnie siostry i one są normalnego wzrostu. W ogóle to czuję się jak bym była jakimś transem :/

Gość gość
https://i.wpimg.pl/960x660/f5.pudelek.pl/5b8ba7381ef24b21eeb90f0f7288ad41be57f9df.jpg Z tego co piszesz to masz podobna budowe do niej a do tego jestes wysoka i jak zalozysz sobie tidera albo badoo to spokojnie znajdziesz sobie faceta, sami beda pisali. Dodatkowo jezeli masz talent sportowy to mozesz zrobic wielka kariere w jakims podnoszeniu ciezarow slbo pchnieciu kula tylko ktos musi Cie poprowadzic. Głowa do gory, nawet nie wiesz jakie brzydkie dziewczyny znajduja sobie facetow a z tego co piszesz to brzydka nie jetes tylko duza.

Gość gość
pudlo :( https:

Gość gość
Ja mam 175 cm i waze 68 kg Fakt, mam troszkę za szerokie ramiona, ale Man długie włosy, średni biust, zgrabne nogi, stopa 37, fajne usta Musisz znaleźć swoje zalety a nie wady. Zreszta wzrost jeszcze masz w porządku

Gość gość
Szwajceneger z piersiami :)

Gość gość
8:59 powiedziała karlica która można przez przypadek rozdeptac , jakby tak każdemu ublizac ze względu na wzrost to tylko 167-173 to by były prawdziwe kobiety , bo poniżej to karlice a powyzej king kongi

Gość gość
u nas jest taka tyczka tylko ze ma małe cyce, na faceta tez raczej nie ma co liczyć więc skupia się na robocie

Gość gość
9:55 małe kobietki są seksowne. Facet