Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mojej siostry UDERZYŁA moje dziecko brak reakcji ze strony siostry i mę

Polecane posty

Gość gość

Zadziwnila do mnie dzisiaj siostra czy nie podrzucę po przedszkolu mojej małej do niej bo dawno sie nie widziały. Corka na 6 lat. Zgodziłam sie. Moja siostra urodziła niedawno corke, wiec nie poświęca co jest zrozumiałe aż tyle czasu mojej córce (wczesniej widywały sie raz w tygodniu, teraz raz na trzy tygodnie). W zwiazku z tym ze siostra urodziła a jej facet musiał wrocic jak najszybciej do pracy, postanowili ze jego matka im trochę pomoże. Wiec wzięli ja na jakoś miesiac do siebie. No wiec wracając do tematu podrzuciłam siostrze mała tak jak chciała po przedszkolu. Powiedziała ze przyprowadzi ja za około godzinę. Zgodziłam sie. Mieszkam dwa domy dalej. Pól godziny pozniej siostra przyprowadza mi dziecko ktore płacze. Pytam sie najpierw siostry co sie stało itd, ale ona powiedziała ze nic i ze mała po prostu zaczęła płakać ze chce do mnie itd i dlatego ja przeprowadziła.po wyjasnieniach siostra szybko wyszła z domu twierdząc ze musi nakarmić dwoją mała. Zaczelam uspokajać corke i zapytałam co sie stało, czemu płacze itd a ona do mnie ze pani E ja uderzyła po rękach. Nosz k***a! Tak sie w****ilam. Chwyciłam mała, i biegiem do siostry. Wpadam stoi siostra z mina zbitego psa. Pytam sie i jednej i drugiej co sie stało. Najpierw sie wypierały a pozniej przyznały ze faktycznie moja mała dostała po rękach bo kładła na siostry dziecko miśki, sztucce i talerze na glowie i nie rozumiała ze nie wolno wiec, teściowa mojej siostry lekko ja strzeliła po rękach. Myslalam ze ich tam rozniose. Co za szmata! Z mojej siostry i tej jej p*****lnietej teściowej. Dwie suki a moja siostra jeszcze gorsza bo nawet nie stanęła w obronie swojej siostrzenicy tylko jakis obcej dla niej baby.

Gość gość
WYLUZUJ MAJTY bo ci guma peknie , wyzywasz siostrę i teściową od suk i szmat a to ty taka jesteś, masz rozpuszczonego rozwydrzonego dzieciaka tak sobie wychowałas to masz, ja też bym sobie nie życzyła by jakiś gówniak tak robił z moim dzieckiem, rozumiem ze twoja mała kładła miski na głowie małej no ok. od miśka nic sie nie stało, ale talerze widelce no to juz szok ze twoja mała jest taka pier/dol/nięta i nie wychowana, najpierw zaimij się wychowaniem córki i z samą sobą cos zró bo masz nie równo pod sufitem a potem wyzywaj innych, twoja mała na pewno zasłużyła to dostała po łapach nic jej sie nie stało ,przeżyje a ty wyluzuj bo twoje dziecko nie jest pępkiem świata

Gość gość
A gdyby ten widelec lub nóż uszkodził noworodkowi oko lub skaleczył? Co byś miała na usprawiedliwienie zachowania córki?

Gość gość
z twoją mała jest coś nie tak, kładzie sztućce talerze na głowie noworodka/niemowlaka i nie rozumie że tak nie wolno, podobno chodzi do przedszkola i taka dzika jest, najpierw wychowaj swoje dziecko a potem miej waty do innych którym zachowanie twojej małej przeszkadza, dobrze ze dostała po łapach jak ty jej nie potrafisz wychować

Gość gość
Prowo, ten temat juz był kilka miesięcy temu. Słowo w słowo

Gość gość
Ale to już było,nanana....