Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak skutecznie pozbyc się cellulitu?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie skuteczne sposoby na cellulit? Testowałam już chyba wszystko i w moim przypadku nic się nie sprawdza.

Gość gość
U mnie najskuteczniej zadziałał zabieg wykonany w klinice Magnuccy. Po konsultacjach lekarz polecił mi Accent Prime po którym ciało jest zdecydowanie bardziej ujędrnione i wymodelowane. Teraz odchudzanie idzie mi dużo łatwiej. Polecam wszystkim tą klinikę ale i lekarzy tam pracujących.

Gość gość
Najlepiej i najtaniej zmienić dietę, rzucić używki papierochy alkohol ograniczyć kawę bądź zamienić na zielona herbatę. Pić dużo wody, trochę więcej się ruszać a co do diety ograniczyć węglowodany, a słodyczy najlepiej w ogóle nie jeść. Efektem będzie zgrabne ciało bez cellulit ale też lepsza cera i zdrowie jeśli zadbamy o bogata w witaminy dietę

Gość gość Monika T
A zastanawiałaś się nad zastosowaniem Foreverslim?

Gość LadyMaya
Fajną i co ważniejsze skuteczną dietę antycellulitową ma Wygodnadieta. Sama z niej skorzystałam i na szczęście pozbyłam się tego kłopotliwego problemu.

Gość gość
Trening na spalanie tłuszczu i dużo masaży ujędrniających np. zimną i ciepłą wodą z prysznica, okłady z kostek lodu i peeling solny. Cellulitu niema. Kiedyś to robiłam zapewniam, że działa super i wcale nie trzeba mieć kasy na zabiegi. Te zabiegi są dla leniwych. Trzeba tylko chcieć go nie mieć. I zorganizować dobrze czas, bo najważniejsza jest systematyczność. :)

Gość gość
Te płatne zabiegi w gabinetach są dla leniwych. W dodatku wydaje się niepotrzebnie kasę.

Gość gość
jedz prawidłowo i unikaj niektórych produktów, które przyczyniają się do powstawania cellulitu polecam na przykład ułożenie menu przez jakichś specjalistów dietetyków, oni wiedzą czego unikać

Gość Annkana
Odpowiednia dieta i trochę sportu, no i chęci:) Innej opcji nie ma:) A jak coś nie tak wychodzi, to Wygodna Dieta - idealny sposób na odżywianie, no i fitness, rower itp. aktywności.

Gość gość
Ja stosowałam i zachęcam wszystkich aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi i myślę że już nic innego nie będziecie stosować. Najważniejsze jest odchudzanie zdrowe, skuteczne i bez późniejszego efektu jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Gdyby jakiekolwiek tabletki działały to ludzie byliby szczupli. Zdrowa konsekwentna kuracja naturalnymi ziołami Tybetańskimi i zdrowa dieta jak najbardziej ale tabletki? po co sobie niszczyć żołądek dla i tak szybkiego efektu jo-jo . Różne diety typu: dieta proteinowa dr Dukana, dieta 1000 kalorii ,dieta 1200 kcal, dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych ziół w postaci suszu a nie chinskich tabletek czy proszków udających tylko oryginalne Tibetan herbs. A inne tabletki i proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp to bardzo TOKSYCZNE trucizny. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu. To naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią i z własnego doświadczenia namawiam na kurację ziołami Tybetańskimi, ja naprawdę przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc właśnie Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu mocno podkręciłam swój metabolizm i dużo schudłam poprawiając zdrowie oraz komfort swojego życia.

Gość Karolka23
Moja siostra ma właśnie tą dietę antycellulitową z Wygodnejdiety i jest bardzo z niej zadowolona. Sama przyznam, że aż ślinka mi cieknie gdy widzę czasami jej menu;)

Gość gość
Miejsca z celulitem okładać gorącym sadłem