Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LICEUM DLA DOROSLYCH A STUDIA, BLAGAM POMOZCIE!

Polecane posty

Gość gość

jak mylicie, czy po liceum dla doroslych, da się iśc na studia, czy ona mnie przygotuje odpowiednio?chce byc grafikiem komputerowym

Gość gość
to jest takie samo liceum jak każde inne, 19 latek kończący normalne liceum ma to samo co dorosły kończący liceum dla dorosłych, więc start na studia mają taki sam

Gość gość
przemek zaloguj sie

Gość gość
Jak zdasz maturę:-)

Gość gość
no a cięzko jest zdać maturę w takim liceum?

Gość gość
ja nie mam znajomego, który po zawodówce by się dostał na studia, jak się dostaniesz, to pikuś, gorzej się utrzymać a grafika to nie przelewki, matma się też liczy

Gość gość
tak samo jak w normalnym, to jest ta sama matura, te same arkusze zadań

Gość gość
przecież do liceum zaocznego idą debile,wiadomao,ze trudniej im zdać maturę bo ta szkoła nie przygotuje do niej nigdy tak jak dzienna

Gość gość
jak się będzie uczył i przykładał do tego co robi to zda mature spokojnie, gorzej jak ma tylko takie podejście by zaliczać te prace co miesięczne chyba, tak mój kuzyn robił liceum i co z tego że ma papierek jak nic nie wie, bo tam sie chyba tylko raz na miesiąc czy raz na 3 tygodnie oddaje jakieś prace zaliczeniowe z różnych przedmiotów i tyle, jemu to koleżanki robiły albo z neta kopiował i tyle i prace zaliczone ale czy coś z tego umiesz? nie bardzo dlatego jest kwestia podejścia takiego ucznia do sprawy, czy chcesz się czegoś nauczyć czy tylko zdać by mieć papierek że masz średnie

Gość gość
odpadnie po pierwszym roku na studiach

Gość gość
przecież taka szkoła nie ma na celu przygotowania do studiów a jedynie daje na szybko średnie! Na grafikę jest na pewno sporo chętnych,nie wiem jakie tam się liczą przedmioty , ale sukcesu nie wrózę

Gość gość
jestes jebnietty

Gość gość
mój kuzyn mając 41 lat zdecydował sie na studia informatyczne, teraz siedzi w Kopenhadze i ma niezłą robote w zawodzie, a miał przerwe w nauce ze 20 lat od skończenia liceum, jak sie chce to można, autorze nie patrz na opinie innych bo i tak cie będą zniechęcać z zazdrości, po prostu rób swoje, obrałeś sobie cel więc idz tą drogą i go realizuj, nie patrz na innych, ważne jest co tych chcesz

Gość gość
Twój kuzyn był zdolny i miał samozaparcie ale najczęściej kto idzie do liceum dla pracujacych? Debile!

Gość gość
no to czemu autorowi odbierasz zdolności i samozaparcie? może on też to ma, skąd wiesz że nie? tylko zniechęcać potraficie, ciekawe skąd sie to bierze, pewnie z waszej zazdrości i z frustracji, takie psy ogrodnika, sami by nawet doopy nie ruszyli by liceum i mature zrobić a potem iść na studia ale jak inny chce to też go za sobą na dno ciągną by im nie odskoczył, bo zostaną w tyle, dlatego wolicie zniechęcać i hejtować

Gość gość
ja piszę jak jest, mam znajomych, kończyli zaocznie średnie, sorry ale olewka nauki i analfabeci, tam się robi na szybko średnia ale nie idzie po czymś takim na studia, to rzadkość

Gość gość
taa bo 2 czy 3 twoim znajomym sie nie udało to już przyjmujemy to za normę i wszyscy na świecie 8 miliardów ludzi będzie miało tak samo... daj se siana i nie demotywuj chłopaka

Gość gość
gość ma rację, jak się nie uczysz cały czas tylko robisz jakieś zaoczne, to nie swiadczy o wielkim zapale do nauki

Gość gość
jestes tumanem, idz do zawodowki,na chuj sie pchasz na studia

Gość gość
heeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
mało kto sie utrzymuje na studiach po takil liceum, muisz być mega zdolny