Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie mi się posypało...3 ciaza

Polecane posty

Gość gość
Na człowieka? Nazywaj rzeczy po imieniu. To jeszcze zarodek, który nawet nie ma wykształconego serca, a Ty piszesz tak jakby prawie mordowali zyjaca już osobę

Gość gość
Ostatni wpis !!! Brawa dla tej pani, samo sedno lepiej bym tego nie ujęła, jesteś mądra kobieta szacuneczek!!!!

Gość gość
20;20 o tej wypowiedzi mówię

Gość gość
Nie ma to jak odpisywać samej sobie i jeszcze się zachwalac :-D

Gość gość
A zarodek to człowiek? czy żaba? a może kura?.chociaz ty masz kurzy móżdżek

Gość gość
do gość dziś - małpo jedna, mnie np, na jedno dziecko nie stać, bo tyle j****e pieprzone pisowce płacą za pracę, a np, nie mam mieszkania i muszę wynająć.

Gość gość
mądra :-D tylko zabłądziła na Biologii Bo jakby na nią uczęszczała wiedziałaby, że życie zaczyna się od poczęcia do śmierci :-o A nie od drugiego, czy trzeciego miesiąca, kto tu siedzi co za idiotki !

Gość gość
Idiotka to Ciebie zrobila

Gość gość
no i znowu ta niezaradna życiowo miernota będzie tu żale wysrywać bo na bękarta ją nie stać trzeba se było kołkiem brochę zatkać

Gość gość
Ale ja pisałam że mądra jest ta z 20;20 nie ta idiotka co mówi że zarodek to nie człowiek

Gość gość
20 37 nie ja wiem że życie zaczyna się od poczęcia ! czyli komórka jajowa plus plemnik = dzidzia :-D a nie od 3 4 miesiąca hehhehe

Gość gość
dziś co za poziom :-O widac kto tu przesiaduje...patolka

Gość WYTLUMACZYC MI SZCZEKACZKI
niech mi ktos odpowie na moje pytanie. skoro tuz po wytrysku istneje juz CZLOWIEK to dlczego nawet ksiadz nie zrobi pogrzebu, jesli ten niby czlowiek wyleci z macicy np 6 tygodniu ? wtedy juz nie czlowiek tylko material biologiczny. no to jak w koncu ? gdzie tu logika ?

Gość gość
20 46 no mi zrobił jak poroniłam i w 10 tygodniu i 20 tygodniu U nas w mieście jest na cmentarzu grób dzieci nienarodzonych i tam się składa szczątki dzieci nienarodzonych jak wyjawia się ku temu chęć i msze są przeważnie kilu takich dusz

Gość gość
Ja bym się przeprowadziła podjęła pracę i pracowała w ciąży , mogłaś nie wiedzieć , potem bym urodziła wzięła 3 miesiące wolnego , i z powrotem do pracy , w ciąży cię nikt nie zwolni a i do pracy masz powrót bankowy

Gość gość
20.54 wiesz co znaczy ´nie wiedziec ´dla pracodawcy ? to pieniadze wyrzucone w bloto i zwykle oszustwo. na szczescie sa uczciwi ludzie szukakajacy pracy. co za patologia, wysylacie do MOPSU, proponujecie oszustwo u pracodawcy i wy prawicie o moralnosci ?

Gość gość
a coo wstyd iśc do mopsu? a nie wstyd zabić ???? gdzie człowieczenstwo ?

Gość gość
gość dziś 20.54 Ha właśnie! Najlepiej oszukiwać, po mopsach latać. Całe życie psim swedem

Gość gość
gość dziś gość dziś 20.54 Ha właśnie! Najlepiej oszukiwać, po mopsach latać. Całe życie psim swedem Zgłoś xxxxx a potem dzieci biora przyklad z takich rodzicow, bo przeciez MOPS da a pracodawce wych/u/jam, a co tam, ze ktos suka pracy na powaznie ! Bog mi zeslal przeciez dziecko, no nie ?

Gość gość
Jak 4 tydzień, to akurat już serduszko bije. I ma mózg. Także to już nie taki "byle zarodek"

Gość gość
Autorka jest egoistka bo myśli o dobrach materialnych a nie o swoim dziecku. Tam gdzie zaczyna bić serduszko zaczyna się życie! Nie rozumiem jak można mówić o płodzie "zlepek komórek" skoro wiesz ,że chcesz zabić swoje dziecko po jaką cholerę piszesz na forum?! Nie rozumiem Ciebie wcale. Dziecka do adopcji nie oddasz,ale masz na tyle odwagi żeby zabić płód i żyć z tym. Lepiej urodzić.

Gość gość
dziwne by nie myslala...raczej miloscia dzieci nie wykarmi, nie?

Gość gość
Skoro wychowała dwójkę to da radę z trzecim..Państwo daje teraz duża pomoc..500+,300+ przestańcie p*****l***** ona nie chcę tego dziecka i tyle.

Gość gość
Z 300+ to pojechałaś :-D

Gość gość
jeszcze mozna zlozyc wniosek o 199+ :D

Gość gość
Dziecko ma w wieku szkolnym więc 300+ się należy

Gość gość
Osoby piszace o "zlepku komorek"- to dlaczego wlasciwie autorka chce sie go pozbyc? Po to chyba, zeby nie bylo DZIECKA, a nie psa, nowotworu czy kawalka paznokcia. Planuje podjac decyzję-"juz jestes, a ja zrobię tak, ze Cię nie będzie."

Gość gość
Autorko, spójrz na swoje dzieci i pomyśl... Gdybyś w czasie, gdy byłaś z nimi w ciąży poddała się zabiegowi aborcji to ich by z Tobą teraz nie było. Nie patrzyłabyś im codziennie w oczy, nie przytulała, nie słuchała ich śmiechu... Rozumiesz czego mogłabyś się sama pozbawić? Co by Cię ominęło? Dziecka, które jest w Tobie jeszcze nie znasz. Jeszcze nie patrzyłaś w jego oczy, nie przytuliłaś. Ale to wszystko przed Wami. Zażywając tabletki poronne wyrzekasz sie tego. Nie dajesz temu, już istniejącemu w Tobie dziecku, szansy na Twoją miłość? Jesteś Matką tego dziecka, jego Domem, osobą która powinna go bronić przed całym światem. I wiesz co? Wierzę, że tego dokonasz. Obronisz to dziecko przed swoim własnym lękiem i niepewnością. Masz męża, który obiecał Cię wspierać, dzieci, które Cię kochają. Będzie dobrze, daj tylko sobie i swojemu dziecku szansę.

Gość gość
wysilacie sie a ona juz wode spuscila ze swoim synkiem,