Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety w ciąży są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

Wyglądają jak spasione świnie pełne smrodu. Nie tknąl bym takiej kijem. Zanim napiszesz, że i tak nie miałbym szans u takiej. Weź pod uwagę, że nie wiesz jak wyglądam i twój wpis to żałosne szcekanie skrzywdzonej suki. Ja doskonel wiem jak wygląda spasiona świnia w ciąży.

Gość gość
Ta spasiona świnia nosi w sobie nowe życie. Jakby nie taka spasiona świnia to Ciebie na świecie by nie było.

Gość gość
Swojej matki też nienawidzisz za to, że była spasiona jak była z Tobą w ciąży? Żal mi ciebie i ludzi wokół ciebie

Gość gość
Jesteś zerem i dnem społecznym. Znaczy że Ty dzieci nie planujesz, bo nie wiesz nawet skąd się biorą? A ile masz lat? Gimnazjum już ukończyłeś? ☺

Gość gość
A ja jestem w ciąży i czuję się obrzydliwa. Może nie użyłabym takiego języka nienawiści, świadczącego o niskim poziomie intelektualnym jak autor, bo to przesada, ale jakby nie patrzeć jestem gruba, duża, mam wielki brzuch, jestem napuchnieta (zawsze byłam szczupła) i czuję się... No po prostu obrzydliwa :) jakbym nie musiała, to nie wuchodzilabym z domu:/ czekam na poród jak na zbawienie.

Gość gość
prawda baby w ciazy sa bardziej ochydne niz pracujace ze smierdzaca c***m fuj fuj fuj

Gość gość
TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś Autor to homoseksualista wychowywany przez nadopiekuńczą matkę. x magik do budy, raz dwa xD

Gość gość
13:22 Też czekam na poród i wiesz co? Żal mi ciebie. Życzę ci żeby cię ludzie zaszczuli, w kolejce u lekarza, na badaniach czy w sklepie. Skoro masz sama o sobie takie mniemanie, to znaczy, że jeszcze nie doswiadczylaś codzienności życia, bo książki nie ocenia się po okładce, ale życzę ci żeby ci ludzie dali odczuć jak się traktuje kobietę w ciąży w Polsce.

Gość gość
13:27 - wyszedł z Ciebie urok przyszłej matki. Jak można życzyć drugiej kobiecie, aby została zaszczuta i aby inni robili jej krzywdę, tylko dlatego, że czuje się obrzydliwa :)? Kochana, doskonale odczulam jak traktuje się tu kobietę, kończę 8 miesiąc ciąży i wyraziłam tylko opinie, że czuję się niestety jak obrzydliwa osoba - jestem ociezala, wiecznie spocona na twarzy i sapie. Nic z tego nie jest przyjemne, a ja mam prawo mieć takie odczucia. A Ty, życząc mi wszystkiego najgorszego i krzywd wszelakich w ciąży zachowujesz się naprawdę na poziomie:) kobieta kobiecie wilkiem, bo za wyrażenie swojej opinii i to NA SWÓJ TEMAT, NIE OBRAZILAM INNYCH KOBIET, dostaje inwektywami w twarz i zlowrogimi życzeniami. Będzie z Ciebie typowa madka:) Przez takie jak Ty matki w naszym kraju są oceniane tak, jak są, ale tu chyba nie trzeba tłumaczyć o co mi chodzi:) serdecznie nie pozdrawiam.

Gość gość
jak kobieta raz zajdzie w ciąże to już nie jest kobietą tylko kurą rozpłodową, w życiu bym nie polizał psity przez którą już wyleciał guwniak jakiś blee

Gość gość
Zdrowego faceta kobieta w ciąży w pewnie sposób podnieca bo ma naoczny dowód ze jest płodna i można miec z nią dzieci. Autor to jakiś malutki k***sek z zaburzeniami skoro tego nie odczuwa. Na pewno to nie jest prawdziwy mężczyzna, tylko jakiś pedzio.

Gość gość
Kurde no ja nie wiem. Byłam dwa razy w ciąży. Młodsza córkę nawet urodziłam pod koniec sierpnia, czyli w największe upały byłam na końcówce ciąży. I w obu ciążach, poza ubraniami większymi, nie czułam się ani źle, ani ociezala, ani nie sapalm. Wiadomo w upały było mi gorąco, pocilam się, ale nawet bez ciąży przy 30 stopniach w cieniu jest gorąco. Robiłam w ciąży wszystko jak przed ciąża, chodziłam na zakupy, pracowałam. Żadnych problemów nie miałam. Nie wiem o co chodzi w tym narzekaniu. Bo macie brzuch? Przecież wiadomo, że skoro oczekujecie dziecka, gdzieś ono musi się zmieścić.

Gość gość
Ciąża ciąży nierówna, każda kobieta jest inna, a należy przyznać, że tegoroczne upały na pewno nie pomogły kobietom w ciąży - od lat nie było tak gorąco, nawet w nocy nie było czym oddychać. Organizm się nie regenerowal.

Gość gość
JAKA BEKA XD