Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natiii333

Beta HCG 60

Polecane posty

Gość Natiii333

Cześć dziewczyny, 27.07.2018 miałam ostatnia miesiączka. Prawidłowo powinnam dostać nastepna 25.08.2018. Ale jej brak. Zrobiłam 3 testy wszystkie niby pozytywne. Niby bo 2 kreska była bardzo słaba we wszystkich ... Dlatego dziś zrobiłam będę hcg wyszło 60.2. Czy to dobrze ? Byłam u doktora no ale z człowiekiem nie mogłam się dogadać . Z moich obliczeń jest to 4t i 5dc . No ale czy tak jest .. może któraś z Was tak miała? Proszę o nie komentowanie jeśli ktoś ma dokopać.. lub ułożyć mi.

Gość gość
Doktor nawet miał cię dość a my tu mamy ci obliczać kiedy zostałaś zapłodniona??? Kopulowałas wiec pewnie jesteś w ciazy, jak jesteś to prędzej czy później się dowiesz. Broda ci nie urośnie jak poczekasz kilka dni.

Gość Natiii333
Sorki za literówki.. telefon nie współpracuje

Gość Natiii333
No i jak zwykle znajdzie się taka GRAZYNA i będzie pieprzyszla swoje.. A ja piszę o BETA HCG a nie i moim zapłodnieniu .. Zapłodnienie było dokładnie 10 lub 11 sierpnia więc O co ci chodzi babo ????

Gość Natiii333
i mam nadzieje ze nigdy nie stracilas dziecka .. bo ja to przezylam w tym roku.. trauma do konca zycia .

Gość gość
Beta hcg prawde Ci powie dooiero wtedy jak powtorzysz badanie. Po 48godz najlepiej i wtedy mozna cos powiedziec. Po jednym badaniu trudno cokolwiek stwierdzic bo moment zaplodnienia i implantacji moze byc różny dlatego pierwsza beta mozna byc różna. Najważniejszy jest przyrost

Gość Natiii333
Dzięki za odpowiedź ☺️

Gość gość
Beta obiecująca. :-) Ciąża jest, ale obserwuj przyrost - co 2 dni powinna sporo przyrastać. Powodzenia!

Gość gość
Przyrost najważniejszy. Zrobisz betę drugi raz to się dowiesz. Ciąża bardzo wczesna i póki co nic więcej nie zrobisz.

Gość gość
Jesteś w ciąży. Teraz poszukaj normalnego lekarza by prowadził Twoją ciąże. Umów się na wizytę za ok 2 tygodnie. Zobaczysz już serce.