Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto starać się dla faceta?

Polecane posty

Gość gość

Czy warto? No właśnie.. my kobiety przywiązujemy wagę do naszego wyglądu.. zastanawiamy się co jeść, jak się ubierać, jak malować, jaki kolor włosów, jaka sukienka itd. Czasem mnie to męczy ale z drugiej strony to lubię;) czy robicie to dla siebie czy dla płci przeciwnej? Dlaczego często faceci tego nie doceniają? Na co tak na prawdę zwracają w nas kobietach uwagę? Co jest dla nich na pierwszym miejscu? Czy obcy mężczyzna nie postrzega mnie jak "barbie" która nic. nie ma innego do roboty? Jak być w 100% atrakcyjna? Czy chodzi tylko o wygląd?

Gość gość
malujesz sie jak klaun

Jestem w stu procentach atrakcyjna, więc myślę, że mogę Ci pomóc. Zacznijmy od tego, że jeśli jesteś brzydką krową to nie ma sensu się malować, najlepiej wtedy się zabić, bo brzydale nic nie osiągną w życiu. Ja jestem piękna, więc osiągnę, właściwie to już osiągnęłam, bo jestem dziedziczką majątku. Hm, co by tutaj jeszcze powiedzieć? Och, tak, ubieraj się zdzirowato i tak żeby na Ciebie zwracali uwagę, ale udawaj, że to nie dla ludzi, tylko dla siebie. Najlepiej prowokować chłopców skąpym ubiorem, ale się do nich nie zbliżać. Wiadomo, drogie ciuchy i make-up to podstawa.