Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odebrać jego zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Zwykle nie zaprasza mnie na spotkania z znajomymi, ale codziennie wieczorem wyciąga na spacer; często przynosi coś do jedzenia, chwali się co robił itd.. Trzy razy się zdarzyło kiedy zaprosił mnie na wspólną imprezę, na wszystkich mnie pilnował, był troskliwy i nie uciekał. Na tej ostatniej pijana chwyciłam go za dłoń; nie tak po koleżeńsku, tylko spletliśmy razem palce, nawet je ścisnął i tak staliśmy przy jego kolegach zresztą.. Przy znajomych dogryza mi, że stara, a jak znajomi się śmiali, że jestem jego przyjaciółką, a ich koleżanką, to od razu zanegował, bo on mnie wcale tak nie zna. Ale jak do jego przyjaciela, za chusteczkę podziękowałam słowami "jesteś najlepszy", reakcja była "ej no co Ty, a ja?". Szczerze? Nie wiem czemu, od tamtego czasu, gdy trzymaliśmy się za ręce nie potrafię wybić go sobie z głowy.. A jego zachowanie jest dla mnie dziwne, dwuznaczne, więc wstydzę się pogadać.. co powinnam zrobić? odciąć się nim się całkiem zaangażuje jednostronnie? zacząć odmawiać na spacery?

Gość gość
Homo który szuka koleżanki