Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie chcą być z dziewczyna która ma dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego faceci skreslaja dziewczynę, która jest samotna matka.

Gość gość
Bo nie jest dziewicą.

Gość gość
Ja tak nie umiem. Obce dziecko po lobuzie fuu. Dlaczego mam być tym fraierem a pierwszy był bad boy? Czyż nie zasługuje na dziewczynę która od razu jest mądrzejsza i od razu woli ciepłe kluchy?

Gość gość
Na co kobieta od razu z luźna pochwa i bagażem?

Gość gość
Bo taka laska dawała komu popadnie , zamiast wziąć porządnego w ktoś ma teraz bawić jej bachora

Gość gość
No normalny facet chce mieć swoje dziecko nie po kimś , ty byś wzięła faceta z czyims dzieckiem i bys mu matkowala?

Gość gość
Pomysl jak to wygląda z boku. Najpierw sobie robiłaś seks z badboyem lobuzem z dużym penisem bo kaloryfer miał a teraz szukasz mnie bogatego fraiera z małym co go wychowa jak swoje za własne pieniądze?! Teraz dopiero myślisz o przyszłości?! Trochę za późno...

Gość gość
Ja najpierw chce poznać kobietę, pozwiedzać, czas dla nas, wspólne wyjścia i wieczory a dziecko może pózniej

Gość gość
Dlaczego do razu zakładacie że ojcem jest badboy? Czasami ludzie dochodzą do wniosku że to nie to i się rozstaja. Przykre, że taka kobieta nie ma prawa do szczęścia.

Gość gość
dziś Dlaczego do razu zakładacie że ojcem jest badboy? Czasami ludzie dochodzą do wniosku że to nie to i się rozstaja. Przykre, że taka kobieta nie ma prawa do szczęścia. X Ma ale nie ze mną. Niech sobie szuka faceta z dzieckiem. Zresztą po co komu kobieta która nawet mając dziecko nie umie się dogadać z niby dobrym facetem.

Gość gość
roochacze powinni wiązać się dzivkami a samotne matki z samotnymi ojcami

Gość gość
Przykre, że taka kobieta nie ma prawa do szczęścia. X Mogła lepiej wybrać zanim dała d**y.

Gość frog_in_the_fog
1. bo dziecko zawsze będzie ważniejsze 2. ex facet baby - ojciec dziecka - może się wtrącać we wspólne życie i wychowanie dzieciaka 3. ciało już niekoniecznie fajne, dotyczy zwłaszcza lasek które przytyły w ciąży 30 kg 4. chcąc nie chcąc wychowujesz cudze dziecko X poszukaj sobie kogoś, kto też ma dziecko.

Gość gość
Bo dziecko zawsze będzie najważniejsze - jak to czytam to mnie trzęsie. A odważył byś się być z kobieta ktora mysli inaczej. Dziecko dla matki zawsze bedzie najwazniejsze. Nawet wasze wspolne.

Gość frog_in_the_fog
"gość dziś Bo dziecko zawsze będzie najważniejsze - jak to czytam to mnie trzęsie. A odważył byś się być z kobieta ktora mysli inaczej. Dziecko dla matki zawsze bedzie najwazniejsze. Nawet wasze wspolne. " X jestem kobietą i uważam, ze wiązanie się osoby bez zobowiązań z osobą dzieciatą to słaby interes dla osoby bezdzietnej.

Gość gość
To tylko w Polsce tak. Niemcy nie maja takich uprzedzeń.

Gość gość
Kalkulujecie, sprawdzacie co się Wam opłaca, a tak naprawdę jak faceta strzeli zakochanie to oleje chętną bezdzietną dla dziewczyny z przeszłością i wychowa dziecko jako swoje. Patrzcie na Olę Szwed. Jest mulatką, a ma kochającego ojczyma Polaka, który traktował ją jak własną córkę mimo, że od razu widać różnice w kolorze skóry. W miłości nie ma miejsca na wyliczenia. Można czuć ogromną chemię do samotnej matki, a do wolnej bez zobowiązań nie czuć nic. No i na odwrót.

" gość dziś Kalkulujecie, sprawdzacie co się Wam opłaca, a tak naprawdę jak faceta strzeli zakochanie to oleje chętną bezdzietną dla dziewczyny z przeszłością i wychowa dziecko jako swoje" X yhy...

Gość gość
Tak, masz rację. Normalnie też nie chcę mieć wspólnego nic z ojcem dziecka który je najczęściej odwiedza, ale np jest taka jedna, która mi sie podoba, chociaz nie mam szans, bo ja jej w sensie facet dla niej nie. Nie jest wolna, ale ja coś do niej czuję i to się nie zmienia. I znalazł się taki, co ją chciał. Byście ją zobaczyli to sami byście przestali mieć myśli o dziecku jest mega sympatyczna. Choć trochę jakby czuję, że ona tak lubi z każdym chłopakiem pogadać, to co dopiero jak miała 20 lat się wyrabiało. Bliżej jej nie znam, sama o sobie mówiła, że z nią można nie wytrzymać.

do gościa wyżej - autorce raczej nie chodzi o chętnego na seks, bo takich jest na pęczki, czy laska jest dzieciata czy nie, jeśli jest atrakcyjna.

Gość gość
Przykra prawda taka że nie jest łatwo o faceta który zaakceptuje dziecko. Zazwyczaj dowiaduje się o jego istnieniu przed tym jak się zakocha w dziewczynie i to już skutecznie go odstrasza. Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
Po prostu mozna miec kogos bez dziecka,taki zwiazek moze przyniesc rozne dziwne problemy takze lepiej sie nie pchac w cos takiego.

Gość gość
Ogolnie w zyciu trzeba uwazac na roznego rodzaju pulapki.

Gość gość
Ja już się zauroczyłem w tej koleżance, a dopiero później opowiadała o swoim synu i że on widuje się z ojcem, ojciec zabiera go dokądś na wycieczkę, czy coś. Nie wiem, jak jej chłopak to trawi i czy oni będą razem mieszkać. Dla mnie to trochę ciężkie.

dużo ludzi układa sobie życie ponownie po rozwodach, kiedy oboje mają jakąś przeszłość, to dużo łatwiej jest to zaakceptować u drugiej strony. gdybym była wdową albo rozwódką z dzieckiem, to raczej szukałabym kogoś z podobnym bagażem, zamiast kawalera bez zobowiązań. no ale róbta co chceta, tylko nie narzekajta, że inni ludzie korzystają z prawa do wyboru lepszej opcji 🖐️

Gość gość
Kiedyś faceci byli inni. Współcześni idę na łatwiznę więc nie ma co porównywać

Gość gość
pffft hahahahaha mezczyzna nie chce baby z dzieckiem do zwiazku = idzie na latwizne? poyebalo?:D to baba idzie w tym wypadku na latwizne, portki, ktore beda robic i oczywiscie opiekowac sie nia i jej dzieciakiem. i niby za jakie grzechy? ps i co potem? drugie, oczywiscie tez z innym ojcem biologicznym? cos ciagle nie wiadomo przy jakich okazjach rozjechaly sie drogi zyciowe tatusia z mamusia.

Gość gość
Faceci zawsze szli na łatwiznę, ale samotne matki mają tę możliwość, że odsiewają palantów od razu, bo taki wygodnicki typ od razu ucieknie. Więc wśród zainteresowanych będzie miała większość porządnych i konkretnych facetów. Wszystko też zależy oczywiście od danej kobiety. Jeśli kobieta się puszcza i nie szanuje to zawsze będzie otoczona palantami niezależnie od tego czy posiada dzieci czy nie.

Gość gość
no wytlumacz mi babo, jak to niby mezczyzna idzie na latwizne? konkretnie, na najwyrazniej jakims przykladzie, bo do jakiejs sytuacji musisz sie odnosic.

Gość gość
No i pięknie. Jestem samotną mamą. I to po 40+. A więc zero szans. Żebym jeszcze chociaż bogata była, to bym mogła na szmal kogokolwiek przyciągnąć. Eh... życie jest niesprawiedliwe. Trzeba będzie emigrować...