Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarekP74

Suplementacja

Polecane posty

Gość gość
Ja zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox.Jak dla mnie taki Suplement jak Slimunox to najlepsza rzecz jaką stosowałam.Dzięki tym tabletką schudłam 14 kg bez dużych wyrzeczeń.

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma jednego specyfiku który by działał na wszystkich.Owszem ja również stosowałam Slimunox i udało mi się trwale schudnąć,Ale znam osoby które schudły bez wspomagania i takie które brały tabletki które pomogły im na krótko.

Gość gość
Ja już myślałam że nie udam mi się wcale schudnąć bo na prawdę wypróbowałam już wszystko.Ale tak było do momentu do puki nie trafiłam na Slimunox.Dzięki tym tabletka na prawdę w moim odchudzaniu zmieniło się wiele.I wszystkie te zmiany były pozytywne.W sumie udało mi się schudnąc 15 kg .Dla mnie rewelacja.

Gość gość
Jak dla mnie Slimunox top najlepsze tabletki na odchudzanie jakie można kupić. Stosowałąm je przez 3 miesiace i moja waga spadłą o 12 kilo

Gość gość
U mnie też rewelacyjne efekty dało zastosowanie tabletek Slimunox. Owszem nie obyło się bez diety i ćwiczeń, ale w życiu bym bez tych tabletek nie osiągnęła 12 kg mniej w 3 miesiące

Gość gość Bogusia D
MOim zdaniem nie ma obecnie lepszego środka wspomagającego odchudznaie jak Slimunox

Gość gość Weronika
Moim zdaniem jednym z najlepszych suplementów wspomagających odchudzanie jest Foreverslim. Ja dzięki zastosowaniu tych tabletek schudłam 14 kilo

Gość gość
Jestem bardzo szczęśliwa po miesiącu brania Slimunox efekty są bardziej niż zadziwiające.Że waga spadła to widzę bo regularnie się warze.Ale zmienia mi się jeszcze figura .Super zaczynam widzieć wcięcie w tali.

Gość gość
Moim zdaniem Foreverslim to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie można kupić. Co do skuteczności, to 3 miesiace pozbyłam się 14 kilo nadwagi

Gość gość
Ja również jestem bardzo zadowolona z efektów jakie dało zastosowanie Slimunox.18 kg w 4 miesiące, bo tyle czasu brałem ten środek. Dla mnie rewelacja.

Gość gość Janka
Jeżeli chodzi o suplementacje, a konkretnie wspomaganie odchudzania, to moim zdaniem nie ma lepszego środka jak Slimunox,

Gość gość
Tym razem do odchudzania podeszła zupełnie inaczej byłam bardzo zmotywowana.W dążeniu do celu pomógł mi Slimunox.Bardzo szybko uporałam się z nadwagą i do dzisiaj cieszę się sczupłom i zgrabną sylwetką.

Gość gość Marietta
W moim przypadku bardzo skutecznym środkiem wspomagającym odchudznaie okazały się tabletki Foreverslim

Gość gość
Schudnij i zarabiaj na chodzeniu! To naprawdę działa Nowa bezpieczna i darmowa aplikacja, hit w UK Sprawdź sam: swcapp.uk/i/i926473

Gość gość Sylwia J
Jeżeli chodzi o suplementy wspomagające odchudzanie, to moim zdaniem jednym z najlepszych jest Slimunox. Stosowałam go przez 3 miesiaće i pozbyłam się calej nadwagi jaką miałam

Gość gość
Jak dla mnie Slimunox to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie. W końcu sukces i nie mam nadwagi. I moim zdaniem włąśnie w tym sukcesie duża zasługa tego, ze zastosowałam ten suplement

Gość gość Julia P
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pozbycie sie nadwagi jak zastosowanie Foreverslim. MI te tabletki, mozna powiedzieć, ze życie uratowały

Gość gość
suplementy nie, srodki na odchudzanie tez nie. To tak jak ta dieta pudelkowa, Duzy wydatek, efekt znikomy. Przeciez to glupota, nie dajcie sie na to nabrac. Ty musisz nauczyc sie inaczej zyc, inaczej sie odzywiac. Sport, dobra dieta i przede wszystkim systematyczna praca zapewni oczekiwane i trwale efekty.

Gość gość
Slimunox był pierwszym suplementem jaki zaczęłam stosować i okazał się on od razu skuteczny, więc jestem jak najbardziej za, natomiast ciężko odnosić mi się do innych suplementów bo nie miałam z nimi styczności

Gość gość Renata Z
Moim zdaniem nie ma obecnie skuteczniejszego i bardziej wydajnego środka wspomagającego odchudzanie, jak Shape Up.

Gość gość
Mnie nie trzeba było namawiać do odchudzania bo widziałam jak wyglądam i wcale mi się to nie podobało.A Slimunox okazał sie idealnym produktem dzięki któremu pozbyłam się całej nadwagi.Szybko i skutecznie bez problemów pokonałam nadwagę.

Gość gość
Z suplementacja jest tak, że są jej zwolennicy i przeciwnicy. Osoby które trenują zawodowo nie wyobrażają sobie nie przyjmować supli. Czy to witaminowe czy inne, są potrzebne. Najważniejsze jest tylko gdzie dokonujemy zakupu, jeżeli strona nie posiada podstawowych informacji typu telefon, dane firmy czy producenta, nie ma regulaminu itd można podejrzewać że coś jest nie tak. Ja zamówiłam ze strony producenta to https://fittspray.com. Skład jak najbardziej odpowiada moim potrzebom i do tego znalazłam informację, że fitt spray został nagrodzony za innowacyjność i skuteczność. Efekty kuracji są moim zdaniem bardzo dobre co tydzień - 1,5 kg

Gość gość Justyna
Jeżeli chodzi o suplementację wspomagającą odchudzanie, to moim zdaniem jednym, z najlepszych środków jakie są na rynku jest Slimunox.

Gość gość
potwierdzam fitt spray jest genialny, nie dość że bardzo dobrze powstrzymuje moje zachcianki to jeszcze kilogramy spadają, produkt oceniam na 5+

Gość gość Karolina 32
W moim przypadku jeżeli chodzi o suplementy to bardzo pomogło mi w odchudzaniu zastosowanie Foreverslim. Gdyby nie te tabletki to nie pozbyłabym się nadwagi