Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarekP74

Suplementacja

Polecane posty

Gość gość Iwona 24
Ja zdecydowałąm się na IQmango, stosuje te tabletki od miesiaca i moja waga spadła o 4 kilo. Może to nie jest jakiś rekord świata, ale mnie ten wynik zadowala.

Gość gość
Naprawdę warto zastosować Slimunox.Miałam bardzo podobny problem wiecznie na diecie a efektów żadnych.Dopiero dieta i Foreverslim przyniósł oczekiwane i trwałe efekty.Więc nie ma się nad czym zastanawiać tylko zamawiać.

Gość gość
Polecam plany dietetyczne oraz treningowe z portalu FABRYKA SIŁY. Indywidualne podejście do każdego użytkownika pozwala osiągnąć wymarzone cele. Profesjonalne grono ekspertów pomaga i motywuje do działania. Dodatkowo dieta ułożona jest w taki sposób że nie chodzi się głodnym i jest przyjazna dla portfela. Poniżej link dzięki któremu zyskasz extra dni diety w promocji https://www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060

Gość gość
potwierdzam wypowiedź przedmówczyń, fitt spray to genialny produkt. Sama go stosuję miesiąc czasu, jedno trzeba przyznać świetnie hamuje apetyt a kilogramy z tygodnia na tydzień cały czas lecą w dół, aktualnie - 5 kg

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Foreverslim.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość gość
Samo ograniczenie jedzenia nie każdemu służy, czasami trzeba zdecydować się na tabletki, które jednak wspomagają odchudzanie. Sama wiem po sobie, żeby nie Slimunox to nie schudłabym ani grama, chociaż na brak ruchu nie narzekam.

Gość gość Alexandra
Ja zdecydowałam się na zastosowanie IQmango i jestem bardzo zadowolona. W końcu pozbyłam się całej nadwagi jaką miałam i ... wchodze w rozmiar 38

Gość gość
Ja też stosowałem Slimunox i jestem bardzo zadowolony, w końcu znów czuję się kochany, bo jak zauważyłem, to po tym jak odżyła moja żona po tym jak zaczęliśmy śię znów normalnie kochać, to zdałem sobie sprawę jak jej brakowało tego...

Gość gość
Lepszych tabletek niż Slimunox chyba jeszcze nikt nie wymyślił.Zdecydowanie radzą sobie z nadwagą ale w sposób całkiem bezpieczny dla zdrowia.Mogę tylko polecić i namawiać do tego aby stosować te tabletki.

Gość Ewa g

ja śmiało mogę polecić slimberry firmy vital progres, jeszcze nigdy żaden suplement na odchudzanie nie pomógł mi jak ten. Dzięki niemu w końcu czuję, że chudnę

Gość Danuta

ja zdecydowałam się podczas odchudzania na zastosowanie Foreverslim i to było dokładnie to czego potrzebowałam by pozbyć się nadwagi

Gość Daria M

Nie każdy da się namówić na odchudzanie wspomagane tabletkami a powinien.Jest to znacznie prostsze niż tradycyjna dieta.Slimunox gwarantuje o wiele większy spadek wagi bez efektu jo-jo.No chyba że ktoś lubi się męczyć na długotrwałych i nieskutecznych dietach

Gość Mariola 32

Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu odchudzania jaki udało mi się osiągnąć. W 3 miesiące schudłam 14 kilo

Gość Hnka

Według mnie jednym z najważniejszych suplementów jest tak zwana lunazyna, polecam sie zagłębić w temat - leczy nowotwory!

Gość Ela

Dla mnie moja nadwaga była dużym problemem. Długo nie mogłam sobie dać z nią rady, pomimo stosowanych różnych diet. Pomogło dopiero zastosowanie Slimunox.

Gość Lidia

Według mnie tabletki Foreverslim to najlepsza rzecz jaka mnie spotkała.Dzięki tym tabletką w końcu udało mi się pozbyć oponek które szpeciły mój wygląd.Polecam

Gość alf

Bardzo polecam lunazynę, dobrze wpływa na immunologię matki i dziecka 🙂 Warto korzystac z takich nowych technologii, to niedlugo bedzie bardzo popularny suplement

Gość Iwona

Również polecam fitt spray pro. Stosuję od 3 tygodni i odczuwam znaczną różnicę. Nie mam już ochoty na te wszystkie przekąski, które do tej pory pochłaniałam bez opamiętania. Przez te 3 tygodnie odnotowałam -3kg na mojej wadze. To dla mnie zadowalający i motywujący wynik. Na pewno sięgnę po kolejną buteleczkę fitt spray. 🙂 

Gość koza

Lunazyna jest nie do zastąpienia, ten suplement to hit, do tego o niedawna polacy nauczyli sie go pozyskiwac

Gość aga

W aptece będą w stanie Ci podpowiedzieć jaki ewentualnie preparat można wybrać. Polecany jest ostatnimi czasy taki środek jak Captafer. Zestaw witamin i minerałów, które w połączeniu dają lepsze przyswajanie żelaza przez organizm więc nie trzeba przyjmować go z innych źródeł, ale jest przyswajane np. z jedzenia i wyniki w organizmie się poprawiają.a

Gość gość

Marka Muscle Power polecam, bo suplementów od groma, a i bezpłatna przesyłka od 400 złotych zaledwie. Dla tych co dużo zamawiają to idealna sprawa. Mam dobre wyniki po polecanym przez nich białku. Wyszedłem ze stagnacji już dwa razy w przeciągu dwóch lat, dzięki drobnym wskazówkom. No i często staram się zmieniać marki, żeby organizmu do jednego produktu nie przyzwyczaić.