Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 latek i 19 latka, czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gość

czy 19stka za młoda i za głupia dla 40 latka?

Gość gość
no nie możliwe

Gość gość
Za mloda jestes. Nie mam nic przeciwko duzym roznica wieku ale co innego gdybys miala z 25 lat. Jestes zbyt naiwna,mlodziecza na takiego starego chlopa.

Gość gość
ja mialam kochanka 22 lata starszego. Cudo. Mial ta dojrzalosc, madrosc, spokoj. Tesknie za nim. Niestety wszystko sie skonczylo

Gość gość
Mam taka znajoma gdy wychodziła za mąż miała 19 lat a jej mąż 45 po 8 latach urodziła córeczkę maja dom,żyją razem są szczęśliwi

Gość gość
gość wczoraj ja mialam kochanka 22 lata starszego. Cudo. Mial ta dojrzalosc, madrosc, spokoj. Tesknie za nim. Niestety wszystko sie skonczylo Zgoś Czemu się skończyło?

Gość gość
Jest to książkowe niszczenie życia dziewczynie. Jej się zdaje, że jest mądra, wszystko wie, że kocha nad życie. A stary zadowolony, bo ma młoda. Ona się obudzi w wieku 30 kilku lat, on będzie miał 50 kilka, ona będzie młoda, pełno życia kobieta pewnie robiąca karierę, chcąca pojechać że znajomymi w podobnym wieku np. w góry. On będzie zranolalym starcem (i nie mówcie, że nie wszyscy, że faceci w tym wieku potrafią się czuć młodo bla bla, tak tak. Jeden na 100 takich facetów może, więc liczenie na szczęście to spore ryzyko, pomijam, że do tego też potrzebne są pieniądze itp.). Wtedy dla dziewczyny może być już za późno, bo może już być związana z nim ślubem, kredytem, może nawet dzieckiem? To się ciężko odkreca. Nigdy, przenigdy nie należy się w to ładować. Piszę to z autopsji :)

Gość gość
sens jest, ale raczej należy kierować się sercem, a nie portfelem, chociaż jak kto woli :P

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893