Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnazdesperowanastudentka

jak się elegancko ubierać? tak "ze smakiem"

Polecane posty

Gość pewnazdesperowanastudentka

Ratujcie...Mam dwadzieścia parę lat, a ciągle tylko chodzę w dżinsach i sweterkach bądź koszulkach . Plus sportowe buty albo trampki. Jak patrzę na koleżanki z uczelni to im zazdroszczę że potrafią się przyzwoicie ubrać - jakieś sukienki, ładne bluzki.... Jestem szczupła (nawet mam lekką niedowagę) a mimo to nie lubię się w sukienkach, wydaje mi się że źle w nich wyglądam :/ ; w "eleganckich" bluzkach czy koszulach tez nie chodzę bo po prostu nie potrafię dobrać sobie żadnego kroju czy tez koloru. Nie mam na siebie żadnego pomysłu. Poradźcie gdzie zajrzeć, czym się inspirować?

Gość Eliś
Jestem przekonana, że Twoje zdanie, że źle wyglądasz w czymś innym niż dżinsy i swetry jest zgoła przesadzone. Z Twoją figurą prawdopodobnie mogłabyś świetnie wyglądać na wybiegu, nie masz się czy zamartwiać. Piszesz, że w sukienkach nie czujesz się dobrze, a moim zdaniem nie trafiłaś po prostu na tę, w której poczujesz się kobieco. Spójrz na przykład na Sukienki Kelly . Myślę, że to coś dla Ciebie, by podbudować Twoje poczucie wartości.