Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzi nic nie nauczy.

Polecane posty

Gość gość

Kolejny debil. Genialny tatuś zrobił sobie wycieczkę rowerową z 6latkiem na drodze ekspresowej w Bielsku-Białej. Dziecka oczywiście nie widział, bo dziecko jechało parę metrów za tatusiem.

Gość gość
A ciebie nikt i nic nie nauczyło ze nie ocenia się innych, szczególnie w obliczu tragedii oszczędza się takich komentarzy

Gość gość
Jakiej tragedii? Chyba że mówisz o ojcu, ten to faktycznie tragedia. Jechać rowerem drogą ekspresową, jeszcze z dzieckiem...

Gość gość
Tragedia to twoje zachowanie. Nie jesteś bogiem żeby kogokolwiek osadzać

Gość gość
gość dziś Tragedia to twoje zachowanie. Nie jesteś bogiem żeby kogokolwiek osadzać x Ale wytknąć nieznajomość przepisów drogowych dotyczących też rowerzystów mogę. I gość 20:32 też może.

Gość gość
A w jakim celu to robisz jeśli mogę zapytać??? To wytykanie błędów???

Gość gość
Tak. Tatusia pogłaskać po główce. Osądzać nie można Ale jakby dziecku się coś stało to jechalybyscie po nim jedną z druga. Ojciec debil i powinni go skazać za narażenie życia dziecka.

Gość gość
20:45 żebyś ty się mogła głupio pytać osobo zostawiającą dziecko w aucie na sklepowym parkingu.

Gość gość
gość wczoraj A w jakim celu to robisz jeśli mogę zapytać??? To wytykanie błędów??? x Dlatego,ze jak widac sa jeszcze idioci, ktorzy nie zdaja sobie sprawy z tego, jakie to niebezpieczne. Narazaja zycie dziecka i ludzi jadacych ta droga, ktorzy tez moga przez czyjas lekkomyslnośc uczestniczyc w wypadku. A wypadek na takiej drodzze to na ogol kilka samochodów , no i ludzi.