Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akajaja

Najlepszy keczup to...?

Polecane posty

Gość akajaja

Jaki jest wasz ulubiony, piszcie! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ArletkaS
Włocławek najleeepszy!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jksdjksf
Only Tortex

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kittycat
kotlin jest spoko, zwłaszcza ta wersja odchudzona, -60% czy jakoś tak :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pudliszki premium

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zgadzam się, Włocławek najlepszy, pamiętam jak go mam kupowała lata temu, za dzieciaka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Winiary Chili ostry w woreczku najlepszy. Najgorszy Heinz, można zwymiotować, rujnuje smak wszystkiego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Kotlin w czarnej plastikowej butelce, ale jest raczej zbyt pikantny dla większości ludzi - a przynajmniej dla większości tych którzy mieli z nim do czynienia w mojej obecności lub których opinie na jego temat słyszałem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Domowy. Jak się przeczyta skład kupnego to się odechciewa. Mamy dobry sezon na warzywa, wystarczy kupić pomidory i dodatki wg upodobań i poświecić jedno popołudnie na zapasy zimowe. W necie jest tysiące przepisów, każdy znajdzie swój smak. Nie dajmy się truć ... zdrowie jest jedno ...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie każdy ma czas robić własny keczup :P poza tym tego się nie je kilogramami, jak sobie raz na jakiś czas człowiek da na kanapkę to go nie zabije. Włocławek jest ok, Kotlin też, zwłaszcza ten bazyliowy, do grilla naprawdę super.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mimimimimia
kotlin z piekła rodem <3

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Domowy :P Z kupnych Krokus, ale jest trudno dostępny. Na drugim miejcu Roleski. Oba to jedne z niewielu o normalnym składzie, bez zagęstników typu skrobia (po cholerę to? nie kupuję takiego szajsu), z dużej ilości pomidorów.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qwoka
Domowy jest fajny, ale taka prawda, że jak człowiek pracuje, a potem wraca z pracy do dzieci, to jakoś robienie przetworów spada na dno listy priorytetów :P U mnie też w domu kupowało się zawsze Włocławek i już tak zostało.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
qwoka dziś Nie ma to jak przejąć "dobre" zwyczaje. Przecież toto ma raptem 160 g pomidorów na 100 g keczupu... Gdzie inne mają co najmniej 200, albo i 230. I dlatego dobry keczup nie będzie w składzie zawierać mąki ziemniaczanej (czyli skrobi modyfikowanej) - będzie naturalnie gęsty od pomidorów. Ale jak ktoś nie umie przeczytać składu albo jest mu obojętne, że brakuje połowy smaku (coś rozcieńczonego nigdy nie będzie smakować dobrze) to jego sprawa :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×