Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie są tragiczni..

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj byłam zrobić ostatni raz mocz i krew przed porodem. Mam dwa tyg do terminu. Nie muszę wam mówić jak wyglądam ,wyobraźcie sobie. Ludzi było full. Stanęłam pod drzwiami aby wejść bez kolejki. Nie bylo nawet gdzie usiąść. Ludzie juz obserwowali mnie , mój brzuch z pogardą. Bo oni muszą czekać. W końcu jakaś Pani mówi do mnie prosze pani prosze wziac numerek z okienka i sie czeka na swoją kolej. Ja bylam dzis w bojowym nastroju i powiedzialam ze jestem w 9 miesiacu ciąży pozatym na drzwiach wyraźnie pisze ze moge skorzystac z pierwszeństwa. Na co Pani parsknela smiechem i dodala no popatrzcie sie . Nic sie nie odezwalam. Jak wychodziłam to stala z innymi paniami i glosno powiedziala oj boże boże . Jestem ogolnie miłą osoba , usmiechnieta ,pomocną ale to co ludzie wyprawiaja ,przerasta mnie. To samo mam ze znajomą ,zawsze ją podwozilam jak jej cos trzeba było ale jak raz powiedzialam jej stop i ze nie mogę to już odsunela sie nagle. I niezle mnie obgadala

Gość gość
Ale kto ci to powiedział pracownica czy obca baba?

Gość gość
Obca baba

Gość gość
Zadziwiające są te baby, same kiedyś też były w ciąży. Wredne s/u/k/i

Gość gość
Uśmiechnięci i pomocni dostają po pupie więc wiesz... ;)

Gość gość
Stare baby takie sa. I jeszcze tekst " jak ona byla w ciazy to sie nikt nie cackal,nie przepuszczal" raz takiej powiedzialam,ze wlasnie dlatego powinna dzis byc inna. I ze dzis sie uswiadamia spooeczenstwo ze sa sytuacje kiedy nalezy okazac zrozumienie. To samo tyczy sie malych dzieci,kazdy krzywo patrY jak dziecko glosne bo "jej dzieci to byly posluszne i grzeczne" taa jasne. Wiec nie lepiej przepuscic taka matke dla swojego spokoju,jesoi juz nie z grzecznosci. Nie,lwpiej dudrac pod nosem i krecic glowa. Masakra.faceci sa bardziej wyrozumiali

Gość gość
Oj tam, nie przejmuj się tym. Olej to.

Gość gość
Jak ja byłam w ciąży to było wszystko na kartki i ciężarna była brana bez kolejki co piąta osoba, a zawsze kilka ciężarnych było, więc zawsze się czekało. Wtedy też były głupie docinki, że wszyscy stoją od 4- tej nad ranem, a takie sobie przychodzą, nie czekają i najlepsze mięso wykupią:-( W tramwajach i autobusach za to chętnie ustępowali miejsca i młodzi i starsi, zawsze z uśmiechem, trochę porozmawiali, mile wspominam, w widocznej ciąży nigdy nie stałam, a były te stare tramwaje z rozsuwanymi drzwiami, drewniane krzesła, nie to co teraz. Wszystko zależy od drugiego człowieka, a wiadomo, że ludzie są różni. Nie wszyscy są źli

Gość gość
Dokladnie, olej to. Mialas prawo i skorzystalas z przywileju w tym miejscu. Ale na obrone ludzi pwiem Ci, ze jak ja bylam w ciazy to np. W autobusie ustepowali mi miejsca choc nie pchalam sie na nikogo. Natomiat jak bylam ze swoim niemowlakiem na badaniu krwi, a kolejka byla masakryczna, goraco duszno i ustawilam sie na na samym koncu, kilka osob od razu zwrocilo mi uwage, ze z dzieckiem mam wejsc bez kolejki bo tak jest napisane na drzwiach. Zapewne znalazl sie ktos niezadowolony, ale nikt tego nie wyrazil. Skup sie na sobie i na tym, ze zaraz bedziesz miec malutka istote na piersi. Szybkiego rozwiazania :)

Gość gość
Dlatego ja ucieklam z Polski. Mieszkam teraz w miejscu gdzie nikomu sie nie spieszy, ludzie na ulicy sie do siebie usmiechaja, moje dziecko nikomu nie przeszkadza, gdy zima drogi sa oblodzone wszyscy jada max 30 km/h, psy sa szkolone i nie szczekaja jak glupie, gdy ide do urzedu rozmawiam z milym czlowiekiem ktory mi pomaga nawet wtedy jak musi nagiac przepisy. Polska to piekkny kraj tylko ludzie *****.

Gość gość
Sugar free 1 wypad z tego forum. Trolu jeden

Gość gość
dostajecie od nas podatników 300+, 500+, 100+, mieszkanie+ i ma być emerytura+, także zamknąć mordę i stać w kolejce, mało wam jeszcze