Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak pije..

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 5 lat i niestety dzień w dzień musi pić.. Mówię mu że to uzależnienie ale on nie widzi problemu. Nie jest agresywny, pije tak po prostu piwa aż nie jest wstawiony. Strasznie mnie to denerwuje wolę jak jest trzeźwy, zdarza mu się przyjść nawet ze sklepu po pijaku bo spotka kolegów. Potrafi nawet od rana zacząć pić... Co robić ?

Gość gość
WYBRALAS takiego to teraz sie meczy i zyj z nim

Gość gość
Jak Ci przeszkadza i tego nie akceptujesz to odejdź..bo później co?pójdzie z dzieckiem na zakupy i wróci podpity,bo kogoś spotkał?Dziecko będzie patrzyć jak jedyną rozrywką Tatusia to picie alkoholu?Poza tym wstyd z takim gdziekolwiek iść,bo śmierdzi alko.No chyba,że nigdzie razem nie chodzicie?!

Gość gość
Jak musi pić codziennie to się wciągnął w alkoholizm spróbuj mu pomóc są ludzie którzy w tym temacie siedzą..., nie zostawiaj go tonącego się nie zostawia w końcu to twój chłopak...

Gość gość
Ultimatum albo terapia dla AA albo odchodzisz i konsekwentnie do tego daz.

Gość gość
7.30 Wiktor Osiatynski napisał cykl 3 czy 4 książek o swoim alkoholizmie, żona od niego odeszła, wróciła gdy się wyleczył, bo CHCIAŁ TEGO SAM I ZROBIŁ TO DLA SIEBIE, żona jest psychoterapeutką, jego choroba przyczyniła się do tego.

Gość gość
Uciekaj dziewczyno jak najdalej od niego. Będziesz żałować jak z nim zostaniesz, wiem to z autopsji.

Gość gość
Dziewczyno uciekaj jak najprędzej!

Gość gość
Chlopak, nie maz wiec uciekaj poki laczy Was "tylko" tyle. Nawet jesli bedzie trzezwym alkoholikiem, to zawsze bedziesz sie bala kiedy i pod jakim pretekstem do tego wroci. Prawdopodobnie jestescie mlodzi, dla Ciebie to nie czas na wybawianie nalogowcow, jeszcze w zyciu natrafisz na wiele problemow, po co Ci jeszcze to? Ja bym zrobila tak jak napisalam, a Ty zrobisz jak uwazasz. P.S. 5 lat i sie jeszcze nie oswiadczyl? Traktuje Cie powaznie? Pomysl o tym