Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi?!

Polecane posty

Gość gość

Pisze sporadycznie I zazwyczaj to ja muszę wychodzić z propozycją spotkania ale jak już się widzimy to wpatrzony jak w obrazek, przytula, daje buziaki i trzyma za rękę. Czy ktoś mi może wyjaśnić wtf? Aż taki nieśmiały że nie może zrobić pierwszego kroku czy lubi jak kobieta o niego zabiega?

Gość gość
Pewnie jeszcze z jakąś inną sie spotyka

Gość gość
palant i tyle :D

Gość gość
Trzyma smycz i odpowiednio ja skraca i wydłuża, być może trzyma klika takich smyczy z kobietami na ich końcach. Znam takiego, na pozór ciepły, zabawny i kochany a tak naprawdę manipulant, k9cha tę, której smycz aktualnie skróci, by być blisko niej.

Gość gość
A moze chlpak nie wie czego ty chcesz i potrzebuje czasu?

Gość gość
Po prostu zapytaj go. Powiedz mu co o tym myślisz i że nie wiesz czy mu zależy żeby być z tobą - po prostu musicie sobie nawzajem przedstawić swoje oczekiwania, czego chcecie. My nie wiemy o co mu chodzi - możliwości jest mnóstwo - musisz dowiedzieć się tego od niego. Podstawą każdego związku jest określenie czego się chce - czy oboje chcecie być parą, tworzyć poważny związek, czy zależy wam tylko na seksie czy jednemu na tym a drugiemu na tym. Jak już się dogadacie co każde z was chce to mu powiedz że byłoby dla cb fajnie jakby częściej się odzywał.