Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam ochoty się żenić A ona ciągle robi jakieś podteksty o ślubie

Polecane posty

Gość gość

znamy się raptem 910 miesięcywłaściwie od razu mówiłem jej że nie jestem pewny swoich uczuć spotykaliśmy się na Runmageddon i tak ta znajomość się popatrzyła oczywiście jest szybko był seks coraz więcej seksu i spotkanie głównie na seks z początku miała pewne opory ale w końcu przekonałem ją do robienia loda i innych perwersji i tak te relacje się ciągnęła byłem u jej rodziców dwa razy ona u moich też dwa razy właściwie nie można nazwać naszej relacji bo tak raz chyba trochę znajomość tekstemz seksem A teraz widzę że ona robi podteksty o ślubie chociaż nawet nie byliśmy na etapie pary zaręczyn i innych takich rzeczy przez które przechodzą ludzie którzy chcą wziąć ślub Myślę że to jej rodzina ją napiera i przez to to cała presja dziwne że widzieli mnie dwa razy a traktuję jak zdjęcia zięcia

Gość gość
nie rozumiem

Gość gość
910 miesięcy to dość długo...

Gość gość
Ten temat był niedawno. Wymysl lepiej.

Gość gość
haha specjalnie wzielam kalkulator, to ponad 75 lat :D i macie sily na perwersje? ho ho, pozazdroscic ;) :D :D :D

Gość gość
Witam Miało być z 9 albo 10 miesięcy

Gość gość
Brat sie spotyka chyba 2,5roku i o jakims slubie nie slyszalem. Patrze tylko kiedy ona go oleje.