Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham kogoś, ale ta osoba zasługuje na kogoś lepszego niż ja

Polecane posty

Gość gość

jestem ciągle smutny, to chyba depresja, wszystko na to wskazuje. Nie chce mi się wychodzić z domu nic robić poza pracą.

Gość gość
a ci jeśli ta osoba też Cię kocha i to samo przezywa?

Gość gość
Słaba wymówka, a może sam stań się po prostu kimś lepszym? A nie, tu wchodzi praca nad sobą, lepiej się poużalać i nic nie zrobić.

Gość gość
mam to samo, wiem że jestem fatalnym materiałem na partnera nawet gdybym jakimś cudem miał szanse u obiekta moich westchnień. Nic nie robie, praca piwo dom i tak w kółko do śmierci już pozostanie, mam okropny charakter i niską samoocene

Gość gość
nie potrafię, nie umiem, blokują mnie różne rzeczy, jak mam pracować nad sobą?

Gość gość
A może ona chce właśnie Ciebie?

Gość gość
Ja, kobieta znam to uczucie, jak pracowac nad soba? tez sie zastanawiam. Mam wiecznie dola, nic mi sie nie chce, praca, dom, spanie, lenistwo i tyle, niskie poczucie wlasnej wartosci, nie mam energii. Mezczyznom nie daje szansy bo sie wstydze, pozna sie taki na mnie ze najbardziej to ja lubie lenic sie w pizamie, jesc pizze, slodycze i sie o*******lac.

Gość gość
Macie najlepszy okres w życiu, to ze nie macie partnera albo niedaj Boże dziecka to właśnie jest dla was szansa. W innym wypadku już byście byli ograniczeni bo obowiązki. Nie róbcie smuty ze macie luzik, jesteście po prostu nudni i dlatego sie nudzicie. Trzeba zmienić środowisko, bo to w którym tkwicie już nic nie ma do zaoferowania. No ale ludzie! Trzeba sie postarać o zmiany SAMEMU bo nikt tego za was nie zrobi lenie leniowate

Gość gość
"pozna sie taki na mnie ze najbardziej to ja lubie lenic sie w pizamie, jesc pizze, slodycze i sie o*******lac". Mam to samo i mąż też, i jedziemy na tych kółkach od wielu lat razem :)

Gość gość
Człowiek się prawdziwie zmienia tylko dla siebie, musi chcieć tego dla siebie, nie innych.

Gość gość
depresje sie leczy, czesto z dobrym skutkiem... a na co lepszego niz szczera milosc mozna zaslugiwac?

Gość gość
szczera miłość od kogoś normalnego

Gość gość
Nie smuć się. Może zdarzy się coś co sprawi, że zmienisz zdanie i dasz wam szanse.