Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poznaliście się bo wy albo wasz partner kogoś szukaliście czy samo wyszło?

Polecane posty

Gość gość

Czy szczęśliwsze są związki, gdzie oboje lub któryś z partnerów aktywnie szukał kogoś do zeiązku czy takie gdzie związek powstal w sposób nieplanowany?

Gość ważny dobry seks
ja byłem singlem a ona w rozpadającym się związku, był kamping, wino, seks, za pare miesięcy ciąża, jej rozwód i tak to się potoczyło i toczy do dziś, już ponad 10 lat

Gość gość
Samo wyszło, poznaliśmy się, on na mnie polował, ja uciekałam,ale w końcu się skusiłam i tak 10 po ślubie już :-D

Gość gość
Poznaliśmy się jako koledzy i znaliśmy tak od roku, wspólne imprezy aż chłopak ten zaczął coraz częściej ze mną rozmawiać, flirtować, podrywać, sam inicjowac spotkania itp. Ja nikogo nie szukałam a on w pewnym momencie po prostu postanowił spróbować zmienić naszą zwykłą, luźną relację.

Gość gość
A i początkowo dostał kosza (nie znałam go jakoś bardzo dobrze, miałam swoje wątpliwości) ale się chłopak nie poddał.

Gość gość
Gdy szukałem dziewczyny na siłę nic z tego nie wychodziło. Pewnego razu kolega zaproponował spotkanie z dwiema dziewczynami, które niedawno zapoznał. On był zainteresowany jedną z nich. Druga czyli jej koleżanka była wolna. Ja i tamta druga przypadliśmy sobie do gustu. Szybko zostaliśmy parą. Od lat jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
Hmm.... poznałam to w klubie, tak Tak, tam też można. Fajnie się z nim bawiłam, poprosił o numer i zaprosił na randkę.

Gość gość
Ja poznałam męża w momencie kiedy zakończyłam przeżywanie zdrady poprzedniego faceta, zaczynał się nowy rok akademicki, miałam nowe postanowienia być szczęśliwa singielka, dać sobie spokój z facetami, imprezowa z koleżankami, dbać o siebie dla siebie itp. Nie zainteresowałam się nim w ogóle wierna swoim postanowieniom co chyba podziało na niego jak płachta na byka i sie strasznie kręcił wokol mnie, ja go nie chciałam, on nie ustępowa i w końcu poddałam się. Mija nam 5 rok razem

Gość gość
A czy ktoś z was np. szukał na portalu randkowym i mu się udało i jest szczęśliwy?