Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewielka pożyczka opinie

Polecane posty

Gość gość

Piszę w sprawie pożyczki. Szukam takiej do 10.000 tysięcy . Może niewielka pożyczka? Jak myślicie? Co byście polecili a co odradzili? Napiszcie jak macie jakieś sprawdzone i pewne pożyczki.

Gość gość
Do 10 tysięcy mogę polecić POŻYCZKI KASIASTO.

Gość gość Rana
Ja jestem zainteresowana trochę mniejszą o połowę czy niższe kwoty w kasiasto też dostanę?

Gość gość
Żadnej pożyczki. Raz tylko się wpieprzylam, dawno temu ale wyleczylam się już na zawsze. Lepiej raz dziennie fitki zjeść i od nikogo nic nie brać. Chyba sobie nie zdajesz sprawy ile cię będzie kosztować te 10.000 tyś, oddać trzeba drugie tyle a miesiące ciągną się niemiłosiernie długo przy takim zadłużeniu. Dobrze radzę, zastanów się 10 razy zanim podejmiesz decyzję.

Gość gość
Tak. Są tam dostępne wyższe jak i zarówno niższe kwoty do pożyczenia. A opłaca się akurat na tej stronie złożyć wniosek bo mają dobre warunki dla swoich klientów.

Gość Rachu
Byłem posiadaczem POŻYCZKI KASIASTO. Moje osobiste wrażenia są na tak. Mają dobre produkty na tej stronie. Gdyby było inaczej na pewno nie polecał bym tej strony znajomym i nie tylko.

Gość gość
Nie przesadzajmy 10 tysięcy o jest dość spora kwota ale nie każda pożyczka od razu musi się źle skończyć. To że ty miałaś taką sytuacje nie oznacza że ktoś też będzie miał jakieś problem jeśli weźmie pożyczkę. Ale fakt faktem trzeba się zastanowić dobrze zanim weźmiemy pożyczkę.

Gość MAjduk
Kilka razy miałem pożyczkę ze strony http://kasiasto.pl/ i nie uważam żebym się w coś wpieprzył. Potrzebowałem gotówki więc wziąłem pożyczkę. Raty nie był duże ale wiadomo że musiałem oddać więcej, . Ale nie brałem też nie wiadomo jakiej kwoty żeby później moc o spłacić bez problemów.

Gość gość
Bo grunt o dobrze wybrać pożyczkę a nie firmę pierwszą lepszą. A później narzekać że się wpadło w długi.

Gość gość
No ok ja rozumiem że najlepiej wybrać firmę sprawdzoną i w ogóle. Ale nie zawsze da sie wszystko przewidzieć.... Nawet jeśli pożyczkę jest renomowana i polecana przez innych o też można wpaść w długi jeśli nie spłacamy terminowo bo np nie mam na rate kasy.

Gość gość
Na szczęście w przypadku POŻYCZKI KASIASTO nie ma żadnych problemów :D :D

Gość salea
Takie pytanie na co komuś pożyczką skoro nie ma z czego spłacić później raty??????? o już chyba od razu wie że o grozi długami.

Gość gość
A ja uważa że jak sobie o dobrze obliczymy i przekalkulujemy ile w sanie możemy poświęcić na spłatę rat pieniędzy o jak najbardziej można wziąć pożyczkę i nie obawiać się że coś pójdzie nie tak i zostaniemy z długami.

Gość gość
Na stronie http://kasiasto.pl/ znajdziemy akurat pożyczki które raty maja do spłaty :D . Jedna pożyczkę miałem i jakoś obeszło się bez długów i zaległych rat.

Gość gość
Sto procent racji . Nie każda pożyczka od razu musi kończyć się zadłużeniem. tylko jak już zostało napisane podkreślam wszystko musi być dobrze przemyślane.

Gość hummel
Z POŻYCZEK KASIASTO można spokojnie korzystać nie martwiąc się że zostaniemy z długami lub nas oszukają. Zauważyłem że są one bardzo często polecane i też postanowiłem wziąć pożyczkę. Jestem już po spłacie wszystkich rat i nie pojawiło się nic w trakcie co mogłoby mnie zaniepokoić.

Gość gość
Pożyczki chwilówki Wandoo https://www.netpozyczka24.pl/wandoo/ to krótkoterminowa oferta do 5000 zł spłacana po 30 dniach. Osoby, które pożyczają pierwszy raz dysponują maksymalnym limitem do 2500 zł darmowej pożyczki. Dogodne warunki finansowe i szybka procedura weryfikacji.

Gość trixi55
Sprawdzony www.vivus.pl bez formalnosci, szybko ;)

Gość gość
Brałem kiedyś w vivus.pl 1000zł i musiałem oddać tylko te 1000zł, nic więcej bo tak mają z pierwszą pożyczką. wszystko sprawnie i miło poszło

Gość gość
ja z kolei mogę zdecydowanie polecic aasę :) www.aasapolska.pl

Gość gość
Jak taką serio niewielką to mogę polecić Petepe, można wziąć szybką pożyczkę do kilkuse zł. Mi się przydało, jak nagle zepsuł mi się samochód i musiałam szybko go naprawić. Na takie niespodziewane sytuacje to spoko rozwiązanie :)

Gość gość
Jak się z nimi skontaktować?

Gość kokos

Z firm pozyczkowych tylko vivus (/www.vivus.pl) teraz daje rade, reszta naprawde przesadza z oprocentowaniem

Gość hippika

Vivus jest ekstra w tej dziedzinie, szybko i bezproblemowo kasa była na koncie

Gość ania8251

Zgadzam się również co do Vivusa. Szybko, bez haczyków generalnie super

Gość crunchy

Do takich spraw tylko vivus tak jak pisali poprzednicy. Nie zawiedziesz się

Gość kapitan
Dnia 17.08.2019 o 13:19, Gość crunchy napisał:

Do takich spraw tylko vivus tak jak pisali poprzednicy. Nie zawiedziesz się

+1 
korzystałem z ich usług niejeden raz i za każdym razem dostaje kasę i w dodatku nie miałem nigdy żadnych problemów. Wszystko dostajemy czarno na białym.

Gość tomaszov

Zasugerowałem się tym vivusem. Pieniądze dostałem bardzo szybko. Nie ma żadnych kruczków ani haczyków. To mi sie podoba 😛