Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfetyszfecior

Puszczanie pierdów dziewczynie na twarz, kto lubi?

Polecane posty

Gość gośćfetyszfecior

Mam zakompleksioną dziewczynę, która mi na wieeeeeeele pozwala. Ogólnie lubię dla zabawy lub podczas seksu puszczać jej pierdy na twarz. Wypuszczam fecior prosto w jej rozdziawioną buźkę :D Kiedyś się wkurzyła i odgrażała, że odejdzie, a ja wtedy: "i dokąd pójdziesz?". Od razu była grzeczniejsza. Na zgodę puściłem smroda pod kołdrą i kazałem jej pod nią wejść. Ona wie, że mi to sprawia radość. Dodatkowo jest ode mnie zależna. Lepsze to, niż gdybym ja bił. Ma ktoś tak jeszcze? Pytanie do fetyszystów!

Gość gość
Gdzie znaleźć taką dziewczynę? Nie brzydzisz się później całować jej? Rozumiem pierd pod kołdrę i kazać jej wąchać ale prosto w twarz, ja bym się brzydził potem ją całować.

Gość gośćfetyszfecior
Rzadko się całujemy. Nie przepadam za tym, ale czasami jak mnie najdzie ochota to każe jej umyć zęby. Przecież nie będę całował laski, której z gęby leci moim pierdem, to tak jakbym się całował z własnym odby#$@#tem :D Dziewczynę kiedyś spotkałem na imprezie. Była nieśmiała i stała pod ścianą.

Gość gość
Jaka beka siusiam xD

Gość gość
A sutki jej wykręcasz albo jakąś inną zabawą doprowadzasz do płaczu?

Gość gośćfetyszfecior
Nie doprowadzam jej do płaczu, bo ona jest typem osoby, która wszystko dusi w sobie. Zazwyczaj ma tylko czerwoną twarz jak pójdzie niezły podmuch. Zresztą takie pierdy nie są bolesne, ani nie wpływają źle na zdrowie, więc krzywdy, wiem, że jej nie robię. A jakby źle się z tym czuła, to coś by powiedziała :)

Gość gość
Nie mówię żeby jej robić krzywdę która zostanie na stałe a może jak już ma czerwoną twarz to spróbuj jeszcze trochę ją "dobić" jakiś ekstra pierd czy inne upokorzenie to może wtedy wybuchnie płaczem. A w jakiś inny sposób tez ją upokarzasz np. masz otwarte drzwi do łazienki jak się załatwia lub myje?

Gość gośćfetyszfecior
Czasami wołam ją pod prysznic i każe włożyć sobie mydło na język i wylizać mi odb%$+yt. Ale więcej nic nie robię. A co polecacie?

Gość gość
Jak się załatwia się to przy otwartych drzwiach ty stoisz w drzwiach i patrzysz na nią jak sika i robi kupę. Może być również jak się myje. Jeśli nie chcesz bić to chłosty nie polecam ale mozesz jej kupić wibrator zdalnie sterowany wsadzić w pochwę i jak będziecie w mieście to byś go włączał przy niezręcznych sytuacjach np. podczas płacenia, załatwiania czegoś na poczcie, albo w jakimś banku wtedy chwile to potrwa ona siedzi i próbuje stwarzać pozory a w środku przeżywa orgazm za orgazmem które w takiej sytuacji wcale nie sa przyjemne ;)

Gość gośćfetyszfecior
Podoba mi się to co piszesz. Czuję podniecenie kiedy ją upokarzam. Dzisiaj, wieczorem kazałem jej zamknąć oczy i otworzyć usta. Gdy to zrobiła wsadziłem jej moje skarpety do buzi i powiedziałem, żeby je wyprala jak pralka. Widziałem, że jej się wstyd zrobiło, ale miałem ubaw. Spróbuję najpierw tego z otwartymi drzwiami. Super, że jest tu ktoś w klimacie. Ty też się tak bawisz z dziewczyną?

Gość gość
gośćfetyszfecior Chwilowo nie mam dziewczyny a tą która miałem była bardzo pewna siebie i nie chciała sie tak bawić, może podasz maila i tam pogadamy?

Gość gość
W sumie te same praktyki można by stosować na odwrót gdzie mężczyzna jest upokarzany przez kobietę.

Gość gośćfetyszfecior
Mam tylko służbowego maila i jednego prywatnego na fonie, ale to nie będę dawać. Pisz śmiało tutaj jak masz ochotę, bo ja zaglądam na forum. Kobieta nie może tak traktować mężczyzny, bo mężczyzna jest silniejszy i dojrzalszy.

Gość gość
zglaszam ten temat. to jest dreczenie i jest karane pozbawieniem wolnosci. w celi koledzy beda robic to co ty robisz jej. i tak sadze, ze to raczej fantazje, ale i tak ktos moze z tego zaczerpnac, zatem to posrednie namawianie do przestepstwa..

Gość gość
Dziwie sie ze ona z toba jest.utrzymujesz ja finansowo, masz na nia haka czy z jakiego powodu?

Gość gość
Typ was wkręca, a wy się bulwersujecie i myślicie, że to na serio XD

Gość gość
Poszło na policje.

Gość gość
Kolejny debil ze swoimi nędznymi popłuczynami, a Wy się dajecie wciągać...

Gość gość
Przecież gościu sobie robi jaja a część osób to łapie a po z a tym wpiszcie sobie humiliation w por.n.hub to jest pełno tego typu filmików i to w dwie strony mężczyzna poniża kobietę i kobieta mężczyznę.

Gość gość
Mi to trochę przypomina bdsm tylko dziewczyna musi się na takie zabawy zgadzać, w sumie to ja bym chciał aby dziewczyna mi tak rozkazywała, kazała się myć i sikać przy niej i ogólnie jej usługiwac ale gdzie taka znaleźć.

Gość gość
Policja ma ważniejsze rzeczy na głowie od wpisów licealistów, którzy czekają na szkołę...

Gość gość
dziś Dokładnie, dzieci się nudzą a niektórzy to łapią jako prawdziwe historie.

Gość Dziewczyna gośćfetyszfecior
Mam na imię Kasia i jestem dziewczyną Maksa - nick gośćfetyszfecior. Prosił, żebym wyjaśniła, że zgadzam się na te praktyki, które nazywają się maledom i nie są karalne

Gość gość
dziś Jeśli ktoś się interesuje bdms to wie ze jest coś takiego jak maledom i femdom. A jeśli nie wiem niech sobie poczyta

Gość gość
Bo feministki femdom popierają ,a jak jakiś mężczyzna zwierzy się z maledom, to od razu wołają: POLICJA tfu, feminy

Gość gość
Ja robię tak samo z mężczyzną swoim :d jesteśmy w związku bdsm

Gość gość
Moj chlopak lubi

Gość Brudna dupsko
Ja puszczam odrazu z kupka na zadko takze polecam

Gość gośćfetyszfecior
To znowu ja. Ostatnio mam serie wzdec, a moja dziewczyna to wszystko cierpliwie znosi. Kiedyś mi powiedziała, żebym ją miło obudził z rana. Kawa, śniadanko lub mineta. Wiecie jak ją obudziłem? Porządnym pierdem w twarz. Aż sam się przestraszyłem taki był huk

Gość gość
Marzę by być twoją laską a masz owłosionego rowa?uwielbiam takie lizać i nadstawiać się grzecznie czekając na pierdy