Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamać dystans po otrzymanym koszu

Polecane posty

Gość gość

Jakiś pomysł?

Gość gość
Po co przełamywać dystans. I tak już nigdy nie będzie tak jak kiedyś. Będzie jakiś czas drętwo, ale po pewnym czasie sytuacja dojdzie do normy. Oczywiście o urażonej dumie nigdy nie zapomnisz.

Gość gość
Jesteś m czy k? Autorze tematu Pytanie sugeruje że chcesz utrzymać kontakt Wiem coś o tym. I tak jak napisał poprzedni gość- tak jest Z czasem można normalnie pogadać ale zostaje mur który chyba bez rozmowy staje się nie do przebicia. A jeśli ten kosz był pomyłką to postaraj się dostrzec czy nastąpiła zmiana w zachowaniu Osobiście ja dałam kosza. Czego zalowalam Ale nie miałam wyjścia On ma żonę. Po 3 latach ( stały kontakt ) przeprosiłam Jednak ten mur został . I też to rozumiem.. Szczerze to liczyłam po tych przeprosinach na rozmowę Ale z jego strony nie było dalszej chęci konwersji. Odpisał że to przeszłość, było minęło. I na tym koniec .

Gość gość
a pasowaliscie do siebie chociaż trochę i nie docenila czy to bardziej przyjacielska relacja albo nawet nie a ty się przyczepiłes,bo w pierwszej sytuacji taki kosz bolalby a w drugiej podniecal

Gość gość
nie da całkowicie przełamać tej bariery no chyba że po bardzo szczerej rozmowie i upływie czasu.

Gość gość
Sytuacja właśnie jest taka że chyba zmienila zdanie a ja czuje taką niechęć, żal.

Gość gość
Dystans do tej ktora dała kosza czy do innych?

Gość gość
nalezy wybadac tzw grunt nie wspominac o koszu i zachowywac się na luzie jak znajomy zacznij od czesc, usmiechu a moze zapytania czy w czyms pomoc:)

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Może to nie ona dała ci kosza tylko coś źle odebrałeś i tak wyszło!

Gość gość
prosto w oczy był ten kosz czy podawałeś się za kogoś innego i nie miała pewności z kim pisze?

Gość gość
Już kafeteryjne kretynki rozkminiają, jak tu odwrócić kota ogonem. Żal.