Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gelionka

Faceci zaczęli sie mną interesować. To dziwne

Polecane posty

Gość Gelionka

Przestałam się malować, ubieram się jak zawsze, a nagle o dziwo zauważyłam większe zainteresowanie moją osobą. Faceci często się na mnie patrzą, są bardziej uprzejmi niż wcześniej, uśmiechają się pierwsi. Jest to dla mnie dziwne bo od zawsze czułam się niewidoczna. Mam 21 lat, jestem szczupła, mam dość ładną twarz, ale bez szału. Do tego nic ze sobą nie robię, nie mam makijażu, do fryzjera nie chodzę, paznokcie mam naturalne i ubieram się bardziej na sportowo (nienawidzę obcasów). Skąd mogła pojawić się taka zmiana w postrzeganiu mojej osoby?

Gość gość
może dowiedzieli się ile zarabiasz

Gość Gelionka
Nic nie zarabiam, obecnie studiuję.

Gość gość
Wydaje ci się to wszystko, kobiety lubią sobie wciskać takie różne bajeczki.

Gość gość
bo mają dosyć sztucznych i pustych lalek, wolą bardziej naturalne

Gość gość
Nastają czasy PRAWDY, więc i naturalność zaczyna być doceniana. Duszę widocznie masz piękną i wartościowi mężczyźni ją widzą;))

Gość gość
patrzą się bo może ci ptak nasrał na ubranie

Gość gość
Moze to Twoje malowanie bylo zbedne lub przesadzone

Gość Gelionka
Cycków praktycznie nie mam ;) A malowałam się bardzo delikatnie, jedynie podkład i rzęsy. Teraz nie chce mi się robić makijażu ani prostować włosów. Dbam jedynie o higienę i schludny, czysty strój.

Gość gość
Kobieta naturalna, to najpiękniejsza kobieta. Takie kobiety zawsze były, są i będą dla mnie atrakcyjne. Najważniejszy jest piękny uśmiech. Taka kobieta zawsze zwróci moja uwagę, a jeżeli okaże się, że można z nią porozmawiać na wiele tematów, ma właściwe podejście do życia i mamy wiele wspólnego, to może bardzo zainteresować mnie swoją osobą, co oczywiście może zamienić się w bardzo poważną relację

Gość gość
może to pedały i ci urody zazdroszczą

Gość gość
może dupke masz fajną do schrupania

Gość gość
pokaż mi swoją pipke a powiem ci kim jesteś i powroze że zmarszczek na warach

Gość gość
autorko, a moze po prostu do tej pory malowalas sie nieumiejetnie i zamiast podkreslac urode to ja zakrywalas zle zrobionym makijazem? w koncu zainteresowanie pojawilo sie kiedy przestalas sie malowac.

Gość gość
zacznij uprawiać paintbaal i strzelaj facetom w kolana

Gość gość
Bezsensowne wymysły autorki.

Gość Taka jedna 29
To ciekawe co autorka pisze, bo ja już dawno temu zauważyłam, że największym powodzeniem cieszą się kobiety, które oprócz tego że są młode, szczupłe, mają dzicięcy lub wyzywający typ urody, krągłości tu i tam, cieszą się kobiety zrobione. Czyli gdyby szły obok siebie dwie równie ładne siostry bliźniaczki z czego jedna umalowana, przynajmniej lekko opalone, ubrana w obcisłą mini, buty na obcasie, a druga byłaby w sportowych ciuchach, bez makijażu, blada, to na którą więcej facetów by zwróciło uwagę? Dla mnie to oczywiste, że na zrobioną, a jeszcze przy takim kontraście ta bardziej skromna w ogóle mogłaby zostać praktycznie pominięta. Dodam też że z moich obserwacji wynika, że faceci zwrócą uwagę na nieumalowaną, lekko umalowaną, bladą, jeśli ta jest ponadprzeciętnie ładna, szczupła, zgrabna i ma cokolwiek odsłoniętego np. nogi lub obcisłe fatałaszki.

Gość gość
Przecież nawet brzydule maja powodzenie więc nie wiem czym jarać. Największe branie mają przecietne laski.

Gość gość
Może teraz wyglądasz normalniej i przez to faceci nie boją się do Ciebie zagadywać. Do lasek z wyższych lig mało kto zagaduje bo chcą unikać porażki

Gość gość
Może takie lubią

Gość gość
Moze zapusciolas wlosy i masz dlugie geste? Ja dzis widzialam bylam w szoku jak szla jedna naprawde brzydka kobieta +40 twarz pomarszczona obwisla no nieladne rysy i cialo grubsze nieforemne naprawde nie mowie tego z zazdrosci ale widzialam jak obejrzeli si3 za nia jacys chlopi z aut bo miala naprawde dlugie i bardzo geste brazowe wlosy. Widzialam tez jak za jednaok 40 jasno rude geste falowane wlosy tez sie gapili gowniarze a byla taka sobie naprawde. Tego zazdroszcze bo mam rzadkie od 13 roku zycia. Przez pcos. Piekniejsze sa nastolatki z twarzy i sylwetki. Mowie wam bylam w szoku. No wlosow zazdroszcze cale zycie mam problem z lysieniem. Moja siostra tez gestowlosa i sie ogladaja.

Gość Gelionka
Włosy mam długie, ale przez ostatni rok męczyłam się z ich wypadaniem więc nie są zbyt gęste ani piękne.

Gość gość
Jakbys miala naprawde rzadkie jak ja to bys nie miala dluzszych niz za lopatki. Takie mam teraz ale nie robia wrazenia bo sa rzadkie i proste.

Gość gość
Za to mialam powodzenie majac wlosy wycieniowane ciut za ramiona tleniony blond. Ale tylko jak leczylam hormony bo mam pcos. Bylam jakas ladniejsza z twarzy moze. Teraz sie zdarzy ze sie komus spodobam napisze na fejsa a jestem ruda i jak mowie rzadkowlosa do lopatek.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - serio? To może i za mną się oglądają, bo mam bardzo długie w miarę gęste włosy i niebrzydką twarz. Jednak tego nie wiem, bo z reguły nie patrzę czy ktoś się na mnie gapi, unikam za wszelką cenę wzroku ludzi. Czasem w pociągu, na ulicy faktycznie przypadkiem orientowałam się, że wzrok jakiegoś gościa był skierowany w moim kierunku, ale czy to oznacza, że się mu od razu podobam? No chyba niekoniecznie. Tak czy inaczej powodzenia generalnie brak, w pracy dla facetów jestem przezroczysta.

Gość gość
Głupoty.

Gość gość
Tzn., ze prawdopodobnie lepiej po prostu wyglądasz w takiej wersji, moze naturalniej. Nie zawsze więcej makijażu znaczy lepiej. W kazdym razie zmiana jest pewnie na plus skoro czujesz sama wieksze zainteresowanie ;)

Gość gość
Czasem w pociągu, na ulicy faktycznie przypadkiem orientowałam się, że wzrok jakiegoś gościa był skierowany w moim kierunku, ale czy to oznacza, że się mu od razu podobam? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX To łatwo zauwazyc i wyczuc czy wzrok jest przelotny lub utkwiony przypadkowo w Ciebie bo ktoś sie np. zamyslil, czy facet popatrzy bardziej przeciaglym wzrokiem ;) Spojrzenie moze byc rozne, ale czasem oczywiste jest jak facet gapi sie bo mu sie spodobalas, wtedy spojrzenie jest glebsze, czesto z lekkim usmiechem. Można tez sie popatrzyc na kogos ot tak po prostu, ale z reguly to inny rodzaj spojrzenia, po pierwsze zwykle krotszy,a po drugie nie widac tej iskry w oczach