Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie piersi , dwójka dzieci

Polecane posty

Gość gość

Czasami myślę o wizycie u chirurga plastycznego . Nie chcę jakiegoś olbrzymiego rozmiaru tylko podniesc je . Mam 30 lat i ogromny kompleks piersi. Obwisły i sutki są bardzo duże. Już nawet w mega biustonoszu nie wygladają dobrze. Ale bez biustonosza masakra. Zycie seksualne porażka bo zwyczajnie sie wstydze i nie moge sie przelamac.

Gość gość
No to odwagi, do chirurga. Dla igraszek w sypialni kup gorset.

Gość gość
uchybilem ci

Gość gość
cholera :)

Gość gość
robak w zupie samotna a jednak z nim

Gość gość
czy mogę iść teraz spać ?

Gość gość
to może później

Gość gość
ty pyzolindo jamajska gupia :)

Gość gość
to tylko ja jestem taki opóźniony?

Gość gość
Zachecam

Gość gość
Mam podobny problem i w 80% jestem zdecydowana na operacje plastyczna. Mam niewielkie oszcxednosci i pojda wlasnie na silikonki. Zawsze mialam kompleks brzydkich piersi ale po porodach, karmieniach to jux MASAKRA!!!

Gość gość
To jie karmienie psuje piersi. Tylko ciąża i źle dobrane biustonosze.

Gość gość
Nie twierdzr ze to karmienie. Moze i ciaza. Co nie zmienia faktu ze mam brzydki biust. Staniki nosze dobrane zgodnie z zasadami brafittingu od 12 lat i inwestuje w naprawde dobre modele.

Gość gość
To fakt nosilam różne biustonosze a ubrafiterki nie bylam nigdy. Moze to przez to nie wiem. Ale teraz to nie pomoze juz nawet brafiterka. Z resztą co z tego ze w biustonoszu bedzie ok. Jak przyjdzie sie rozebrać i jest ciezko sie przelamać..

Gość gość
gość dziś Pomoże. Dobrze dobrany stanik, noszony non stop (w tym do spania) może dużo piersiom pomóc. Ciało ma dużą zdolność do regeneracji, tylko trzeba mu dać możliwość. Do tego zdrowa dieta bogata w białko, warzywa i zdrowe tłuszcze, żeby się tkanki miały z czego regenerować, i delikatne wmasowywanie w piersi pierwszego lepszego balsamu (serio, nie ma wiele znaczenia skład oby tylko był w miarę naturalny - bardziej liczy się sam fakt masazu.

Gość gość
00:10 przestań wmawiać kobiecie że po karmieniu wystarcza masaże dieta i biustonosz i piersi w magiczny sposób znów będę piękne....tutaj tylko chirurgia coś zdziała.

Gość gość
Do gościa 8.23 to nie karmienie zmienia piersi tylko ciąża. A dobrze dobrany stanik może pomóc. Ja mam duży biust przy małym obwodzie pod biustem bo 70 J. Bez brafiterki i dobrych staników nie wyobrażam sobie fukcjonowania.

Gość gość
gość dziś Nie wmawiam, bo to jest fakt. Kiedyś ktoś nawet zrobił eksperyment gdzie pokazywał tego typu zmiany w ciągu jedynie 2 miesięcy, webcache tutaj: https://web.archive.org/web/20130919053528/http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=131%3Amarta-07022011-r&catid=56%3Anaprawa-piersi&Itemid=86〈=pl A pomyśl, co to może dać po np. pół roku.