Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzeba kompletnie nie miec gustu mowiac ze polki sa ladne

Polecane posty

Gość gość
pantofelka... i za co ta auocenzurka...

Gość gość
idź do każdego faceta , któremu się podoba i mu wpiedol hahah rzekoma choroba psychiczna też może być sexi trudne zadanie przed tobą s.i.o.s.t.r.o.j.e.b.c.o

Gość gość
podsluch - to ci sie prawie udalo, pierdzoiorno. opray paranoi ci gestnieja, to naturalna defensywa twojego prymitywnego mozdzku, czy nabyty odruch dzieki przebywaniu w syfie?

Gość gość
moja siostra wysyła wiadomości do znajomych , że się roochamy :classic_cool:

Gość gość
przy pierdziornej to nawet typowe karyny wypadaja jako niespotykane geniuszki. takiego fekalnolubnego czegos to pewnie i w dzikim busze nie mozna spotkac:D

Gość gość
to sie ****aj ze swoja siostra pierdziorna. a ona jak sie wabi? smierdziorna? syfiorna?. tylko nie zacznijcie paczkowa, takie prymitywne organizmy za latwo sie reprodukuja.

Gość gość
Codziennie się uśmiecham do lustra, mimo że zapłaciłem ludziom za dręczenie kogoś :classic_cool:

Gość gość
a moze to juz twoj klon? i tylko bedziesz produkowac nastepne? co tam pierdziorna, jak wytlumaczyc twoje pojawienie sie na swiecie tak w ogole? ktoras z plag? nieudany pomiot szatana?

Gość gość
a kogo to pierdziona teraz probuje stalkowac? opowiedz te historie, moze w koncu stalkowana osoba sie o tym dowie i cie przepusci przez maszynke do mielenia miesa:D

Gość gość
chcoiaz w sumie dobrej maszynki szkoda. tak samo siekiery czy innego ostrza. skazenie nie do zlikwidowania. pozostaloby zatluc jakims kijem i spalic tr***lo.

Gość gość
tru/chlo - serio, co z ta autocenzurka:D

Gość gość
napisz cos jeszcze pierdziorno o swojej matce albo ojcu, probujac podawac sie za mnie:D opisz historie swojej patologii, podaj ja z autopsji:D

Gość gość
Rządam przeprosiń od pokrzywdzonych, jaja mnie swędzą, a Ukrainka niedowierza, chociaż i tak będzie na raz, więc wk*****a mnie, że się dowiedziała... wśród swoich tez mam wrogów. tak się zgrywam, taki z******ty jestem, zakochany w sobie, idę walić do lustra :classic_cool:

Gość gość
braklo, lachmytko pierdziorno inwencji? poryczalas sie? w dzien pewnie wrocisz, jak juz skonczyc sobie wmawiac, ze niewinna ofiara jestes i nigdy nic zlego nikomu nie napisalas:D

Gość gość
wal sobie, pierdziorno, wal, i tak bardziej walnieta hemafrodyto nie bedziesz, ale znowu cos o sobie idiotycznie opowiedzialas:D coraz blizej twojej prawdziwej tozsamosc****erdziorno... oj coraz blizej:D

Gość gość
pierdziorno, zmien obywatelstwo, nawet karyny sie ciebie wstydza:D

Gość gość
dzięki mojej urodzie ludzie zaczęli się zastanawiać co jest z wami nie tak :) zabijcie mnie :)

Gość gość
taki ze mnie bogacz, nie stać mnie na pozbycie się niewygodnej mi osoby :classic_cool:

Gość gość
watpie, pierdziorno. po zobaczeniu takiego jak ty potworka raczej sie zastanawiali nad tym, jak najskuteczniej uciec, zanim ich dopadniesz i pozresz, pokrako:D za wysoko sie cenisz:D

Gość gość
dno - to dla ciebie tez za wysoko, pierdziorno

Gość gość
pierdziorno, jestes sprytna jak popsuty zegar:D chwialilas sie juz waleniem siostry, opowiedz jak cie ojciec "skrzywdzil", ze taka walnieta jestes, pierdziorno:D

Gość gość
poplakalas sie juz, pierdziorno? bylo "robic" z siebie "gwiazde"?