Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

Ludziki, jestem załamana już od pół roku czyli odkąd skończyłam 25 lat. Siedzę w domu, nie wychodzę do ludzi, a jeśli wychodzę to głównie do sklepu wieczorem i nie wiem jak mam to zmienić... Nie mam znajomych bo albo są już w związkach albo mają mnie w d***e po skończeniu szkoły... Skończyłam studia teraz w czerwcu. Nie jestem brzydka, ludzie raczej mnie lubią i wgl faceci się za mną oglądają, ale nie wiem co mam już robić ze sobą, nie mam siły żyć tak jak przez ostatni czas, mam doła jak stąd do Hollywood :( a poznanie nowych osób nie jest wcale takie proste... Jak się mieszka w małej mieścinie... Poradźcie coś, cokolwiek na tą moją depresję :( czuje, że przespałam życie i jedyne co w danej sytuacji mogę zrobić to kupić kota...

Gość gośćff
prezes ma kota

Gość gość Piotr
Autorko tematu pamiętaj, że masz coś czego żadna z Twoich koleżanek, znajomych ani sąsiadek już od dawna nie ma. Masz błonęd ziewiczą KOTKU :)

Gość gość
Skonczylas studia w czerwcu, trzeba było od lipca jechać do pracy chociażby nad polskie morze. Zarobilabys, poznalabys ludzi. Szukaj pracy w większym mieście, jeśli masz pieniądze na start.

Gość gośćhshsbsnsnn
Zostań striptizerką i wtedy zwrócisz na siebie uwagę facetów.

Gość gość
Zauwazylem to od 12 lat wchodze do knajpy godz 17 a tam 15 dziewczyn samych szukajacych faceta bo maja po 25 lat a nic konkretnego dookola i bedzie gorzej bo obecni mlodzi chlopcy w wieku 18 25 lat no maminsynki zniewiesciale chlopaki nie nadaja sie do niczego

Gość gość
21:50 ja nie szukam byle jakiej pracy jak np. sprzedawanie lodów przy plaży nad morzem, nie po to studiowałam

Gość gość
Jeśli prawdą jest to co napisałaś to proponuje iść do psychologa.

Gość gość
Ja nie jestem łatwa. Musiałeś mnie źle zrozumieć z 21:50.

Gość gość
Czy jest tu ktoś normalny? Wiem, że po kafeterii raczej nie ma się czego dobrego spodziewać ale nie mam nic do stracenia więc tu weszłam.

Gość gość
Autorko tematu, gratuluję Ci, że wytrzymałaś i nie straciłaś dziewictwa aż do 25 roku życia.

Gość gość
Ja nie pisalem ci o pracy i nie sadze ze jestes latwa one nie szukaja faceta do sexu tylko kandydata na meza ojca dzieci i ty tez szukasz

Gość gość
Ja jestem normalny ale zonaty z dwojka dzieci hahaha

Gość gość
masz gg?

Gość dsgvfdzxbgz
21:57, rozumiem chłopie że jedna wpadka i nieplanowana ciąża twojej kobiety ale już drugi raz to już mogłeś założyć niepękająca i niespadającą gumkę na siusiaka

Gość gość
Nie mam gg, nawet nie wiem co to jest.

Gość gość
czemu nie pracujesz?

wiele osób tak ma autorko czemu brak znajomych to dla Ciebie problem? zadbaj o siebie. wiem, że łatwiej powiedzieć, ale to może być ciekawe dla Cienie doświadczenie na ile jesteś świadoma, samodzielna, jaki wpływ na Twoje życie mieli na Ciebie inni i ich chuć.

Gość gość
Nie pracuję bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem. Studiowałam historię Eskimosów.

Gość gość
Powiem Ci tak, mialam tak samo. Tylko ja wyjechalam. Tobie srednio radze, bo to nie zawsze jest najlepsze wyjscie. Tez dostawalam kota i raczej widokow na lepiej w tamtym czasie nie bylo. Jedyne co Cie od depresji odciagnie, to pisanie podan, poszukiwanie pracy. Po studiach nagle sie wszystko zmienilo, male miasto, brak bodzcow intelektualnych, znajomych.. Moze jednak zadzwon do kogos, namow na wspolna kawe gdzies, pewnie jakas kolezanka ma podobnie. Chyba, ze nie odnajdziesz sie to moze jednak wyjazd? Radze nawiazac jakies znajomosci w necie.. Idz do biblioteki po jakies ksiazki, rob to co lubisz. Ale tak jak mowie, poswiecaj najwiecej czasu na poszukiwanie pracy. Codziennie idz na spacer, jedz zdrowo. Kontaktuj sie z ludzmi ile tylko mozesz..Kazdy sposob dobry. Bo tego Ci teraz potrzeba najbardziej.. Nawet w sklepie warto pogadac z kims znajomym. Przejdz sie, kogos spotkasz, pogadasz..

Gość gość
Miej nad soba litosc, jestes wyczerpana. Wyjedz gdzies, moze do babci.

Gość gość
Obie moj***abcie i dziadkowie już dawno nie żyją.

Gość gość
Moje obie babcie i dziadkowie już dawno nie żyją.

Gość gość
Ja też tak miałam, gdy byłam w Twoim wieku. Tak samo jak Tobie sytuacja wydawała mi się beznadziejna, ale po upływie kilku lat wszystko się zmieniło. Teraz mam wspaniałych przyjaciół, a dawna sytuacja to już przeszłość. Czasem potrzeba na coś poczekać.

Gość gość
Nie jesteś sama w takiej sytuacji... życie "dorosłych" to g****o.

Gość gość
aha, kota nie musisz kupowac, mozesz przygarnac. i to wcale nie jest taka zla opcja.koty dobrze robia na samotnosc..

Gość gość
23:22 ale weterynarz dużo bierze za badanie kota a ja mam mało kasy