Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i jestem ciągle dziewicą, jestem ładna i wgl zainteresowanie moją osobą jest... Puszczalska nigdy nie byłam, zawsze chciałam "to" zrobić z miłości, z kimś dla mnie ważnym, a nie tak byle jak i z byle kim, aby szybciej... Nie trafiłam do tej pory jednak na swojego księcia... Za to co krok trafiali się sami palanci... Wstydzę się tego, nie chce tego, co mam powiedzieć chłopakowi jeśli kiedyś go będę mieć? :( Każdy normalny człowiek ma już to za sobą w tym wieku, boję się że mnie wyśmieje, albo pomyśli, że coś ze mną nie tak... A ja serio jestem normalna...

Gość gość
"Wstydzę się tego, nie chce tego, co mam powiedzieć chłopakowi jeśli kiedyś go będę mieć? smutas.gif Każdy normalny człowiek ma już to za sobą w tym wieku, boję się że mnie wyśmieje, albo pomyśli, że coś ze mną nie tak." Zacznijmy od tego, że każdy normalny chłopak dobrze to przyjmie, ze nadal jesteś dziewicą. Po drugie: seks powinno się uprawiać jedynie z mężem. Dojrzej, dziewczynko.:O

Gość gość
dokładnie, twój problem to niedojrzałość emocjonalno-psychiczna "nie chce tego" itp. stwierdzenia... serio?