Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popieram inceli

Polecane posty

Gość gość

Elliot Rodger to bohater.

Gość gość
Słaby był, skoro zabił tylko 6 studentów. Słaby morderca.

Gość gość
Ale za to wpłynął na kolejne pokolenia morderców jak żaden inny. Ani mordercy z Columbine High Scholl ani nawet Breivik nie byli taka inspiracją jak Rodger. Przed Rodgerem do masakr w USA dochodziło raz na 5 lat, teraz prawie co 2 miesiące dochodzi tam do strzelaniny.

Gość gość
Z tego co czytałem, to coraz więcej takich inceli nienawidzi kobiet i pragnie ich śmierci. Sam jestem 27 letnim prawikiem, ale nie mam zamiaru mścić się na kobietach.

Gość gość
Breivik też był incelem. Ustalmy fakty. Anders Breivik dokonał masakry w 2011 roku, czyli na trzy lata zanim zrobił to Elliot Rodger. Jeszcze wtedy nie było modne więc odj**ywanie innych czlekow bo nie *****lem. Ale Breivik nigdy nie miał dziewczyny. Raz jeden w wieku 26 lat miał spotykać się przez krótko z jakąś laska z Rumunii bodaj (nie Norweżka w każdym razie) ale ta znajomosc bardzo szybko rozsypała się jak domek z kart. Wydaje mi się że prawicowe ideologie, gadanie o islamskiej inwazji i bycie regentem Norwegii były próba racjonalizacji tego czynu, Breivik okłamywał sam siebie że masowe morderstwo służy jakimś wyzszym celom, że to mniejsze zło popełnione w imię wyższego dobra, a nie po prostu rozpaczliwa chęć zwrócenia na siebie uwagi i zemsta na świecie a zwłaszcza kobietach za odrzucenie. Rodger z kolei był bardzo mocno zaburzony i chory psychicznie dlatego on nie wymyślał żadnych przykrywek tylko walił prosto z mostu że jest prawiczkiem i dlatego morduje .

Gość gość
Ale incel to nie jest facet, który nigdy nie miał dziewczyny. To są kolesie, którzy narzekają na swoje prawictwo, i ich świat kręci się w okół tego, na narzekanie, że nigdy nie mieli dziewczyny i desperactwo.

Gość gość
Breivik też narzekał w duchu ale wmowil sobie że to nie dlatego morduje.