Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy polecacie firmę Perfect Construction jeżeli chodzi o wykończenie mieszkania?

Polecane posty

Gość gość

Czy polecacie firmę Perfect Construction jeżeli chodzi o wykończenie mieszkania? Mam nowe mieszkanie całkiem puste. Słyszałam dużo dobrego o nich, a mają na swojej stronie zdjęcia realizacji i jestem zaskoczona.

Gość GóreckiP
Ja się orientowałem w temacie i byłem zaskoczony jak mało mi policzyli za taki metraż. Szukałem dziury w całym ale pracownicy z PC zapewniali mnie że po prostu są sprawdzeni i wiedzą jakie ceny dawać a nie jakieś z kosmosu. Ludzie ich za to cenią. Zdecydowałem się na współpracę z nimi i dobrze na tym wyszedłem.

Gość gość
Też długo zastanawiałem się nad wyborem firmy i było jakoś tak że sąsiad też był na etapie wykończeniowym mieszkania nowego. Jakoś tak od słowa do słowa wyszło że wziąłem numer telefonu a teraz już jestem szczęśliwym posiadaczem mieszkania wykończonego przez PERFECT C !!!

Gość gość
A jak u nich jest cenowo ? Orientuje się ktoś ????

Gość gość
zdecydowanie tak - cena wyszla minimalnie wieksza niz gydybysmy kupowali materialy na wlasna reke co daje jasno do myslenia ze po prostu sie nie oplacalo - duzo wiecej nas nie wyszlo a glowe mielismy spokojna. Efekt? Bardzo zadowalajacy :)

Gość gość
Jesteśmy po udanym remoncie zrobionym przez firmę Perfect Construction. Polecamy !!

Gość gość
Polecam. Mój projekt zrobili szybko, ogólnie z całą realizacją uwineli się raz dwa. Nie ma żadnej fuszerki tylko porządna robota. Polecamy !

Gość gość
U mnie firma Perfect Construction zajmowała sie jedynie kuchnią i jakość wykonania na prawde była zadowalająca, widać też, że materiały nie są jakieś słabe tylko solidne

Gość gość
Jak najbardziej ;) Mieliśmy z męzem okazje współpracować z frimą i jestesmy bardzo zadowoleni

Gość gość
Korzystaliśmy z mężem z ich usług i zdecydowanie mogę Ci polecić. Pewni i sprawdzeni. Oby więcej takich firm :)

Gość adek3333
polecam perfect construction pomogą Ci ze wszystkim od a do z. Az sama przyjemnosc wspolpracowac z takimi firmami

Gość tomaszek334
perfect construction, perfect construction serio. Zaufałem im i nie żałuje. Sam bym sobie tego lepiej nie wymarzył

Gość młotek5664
Jestem za! Lepszej firmy teraz na rynku w tej branży nie znajdziecie.

Gość przeczytaj t_o
Najlepsi z najlepszych tak ich mogę opisać. Jestem po prostu zachwycony wyglądem swojego mieszkania teraz

Gość martynkatoja
Razem z mamą zmienialiśmy klimat mieszkania i skorzystałyśmy z usług perfect construction. I jesteśmy wręcz oszołomione efektem końcowym

Gość Monika3333
Polecam ich, jak dla mnie numer jeden w tej branży