Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do Bica i Przema. Chodzi o bicepsy

Polecane posty

Gość gość

1. Mieliście nadwyżkę kaloryczną? 2. Da się zbudować mięśnie samymi ćwiczeniami? Jak to zrobiliście? Moja dieta raczej nie przekracza nadwyżki kalorycznej.

Gość gość
1 nie , 2 da sie 3 to dobrze , pamietaj tylko unikaj sterydow , juz nawet nie o serce chodzi ale np o czlonka , gorzej dziala po takiej chemi

Gość gość romantyczny biceps
Da się.

Gość gość
Dziękuję za informację. Jestem kobietą i bicepsy nie chcę mieć tylko bardziej pośladki rozbudowane efekt brazylijski i raczej nie dam rady tyle zjeść kcal w ciągu dnia. Sterydów nie chcę :D zażywam białko, węglowodany, kreatynę i siarkę organiczną msm :)

Gość gość
Ćwiczę ze sztangą w domu. Jak długo musieliście czekać na pierwsze efekty? Ćwiczę i na diecie jestem od maja, czy do przyszłych wakacji efekty mogą się pojawić?

Gość gość
gość dziś szkoda ze nie ma zdjecia Twojej pupy :) ale wiem ze basen bardzo dobrze wplywa na kobiece poslaski , tak samo jak przysiady

Gość gość
gość dziś ile wazy sztanga ? sam biceps robisz ? ile podniesien wykonujesz ? gość dziś szkoda ze nie ma zdjecia Twojej pupy usmiech.gif ale wiem ze basen bardzo dobrze wplywa na kobiece poslaski , tak samo jak przysiady Przemo

Gość gość
A więc ćwiczę martwy ciąg, przysiady, wznosy bioder ze sztangą. Jestem bardzo słaba, na przysiady podniosę sztangę na razie tylko 3,2 kg na jedną stronę, martwy ciąg robię do 40 kg, wznosy bioder do góry tylko po 8 kg na jedną stronę. Nie ćwiczę bicepsa, ale mam słabe ręce i ciężko mi podnieść do góry. Wcześniej ćwiczyłam z hantlami po 8 kg przysiady ale sztanga jest cięższa.

Gość gość
Oprócz tego zamówię też gumy oporowe na nogi i będę robiła wymachy nóg do boków, do tyłu, kroki. Taka jedna guma oporowa może mieć obciążenie nawet do 25 kg.

Gość gość
Przecież on nie ma mięśni :D

Gość Bicu
1. Mieliście nadwyżkę kaloryczną? 2. Da się zbudować mięśnie samymi ćwiczeniami? Jak to zrobiliście? Moja dieta raczej nie przekracza nadwyżki kalorycznej. X 1. Nie miałem i nie mam żadnej specjalnej diety, staram się odżywiać normalnie i W MIARĘ zdrowo.Wiadomo, że gdy chcesz nabrać mięśni to się nie głodzisz.A jak chcesz redukcji to robisz ujemny bilans kcal. 2.Trzeba jeszcze jeść....Daruj sobie kreatyny, metki, odżywki jeśli nie jesteś zawodowcem. 3. Nie czuję się specjalistą w tych sprawach, co nieco czytałem ale bez przesady... 4. Jesteś kobietą???

Gość gość
Bicu dziś Tak jestem kobietą :) Od maja do lipca odchudzałam się, teraz ćwiczę pośladki ze sztangą co drugi dzień, żeby mięśnie się zregenerowały. W weekendy nie ćwiczę. Jem tak, że nie jestem głodna, ale też nie zawsze mi się chce jeść więcej kcal. Jem białko czyli tuńczyk, piersi z kurczaka, udko z kurczaka, skrzydełka, mleko, jajka oczywiście niecodziennie. Węglowodany to wiadomo-banan, otręby pszenne, ziemniaki. Jak za mało jem białka to sobie białko z soyi z proszku zapodaję i węglowodany z proszku takie smakowe. Rano oprócz tego biorę kreatynę z siarką organiczną. Ćwiczę ze sztangą przysiady, martwy ciąg i wiele innych działających na mięśnie pośladkowe. Moje pośladki są średnio odstające a chciałabym większe i bardziej odstające.

Gość Bicu
15:16] to powodzenia i wytrwałości :)

Gość Przem91
Daj foto pośladków

Gość gość
Bicu dziś Dziękuję :)

Gość gość
Można samymi ćwiczeniami, ale czy nie lepiej w połączeniu z dobrą dietą i suplami? Pogadaj z kimś, kto się na tym zna, odżywki białkowe to raczej niezbędna rzecz przy poważnym podejściu do ćwiczeń. A jeśli chodzi o kasę, to tu masz super białko w najlepszej cenie http://musclestore.pl/pl/odzywki-bialkowe/464-whey-gold-standard-2270g.html