Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają wam się polscy mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
podobają mi się faceci co mają klawiaturę w zębach są bardzo przystojni a szczególnie kiedy się uśmiechają

Gość gość
Jestem wysokim, przystojnym brunetem, kobiety na mnie mówiąc trywialnie "lecą". Ale ciężko znaleźć taką naprawdę fajną, Polki to w swej masie straszne przeciętniary. Ile jest ładnych, zgrabnych i z dużym biustem? Garstka. Dlatego jestem nadal singlem. A w tym temacie widać aż za bardzo, że wpisują się właśnie te przeciętniary i swoje frustracje próbują odreagowywać anonimowo na forum. Znam takich wiele niestety...

Gość gość
20.31 jest sporo profesjonalistek spełniających te warunki.

Gość gość
Jesteś jedną z nich?

Gość marawstala
Za dużo żlopia i przez to tracą na atrakcyjności...

Gość gość
20.31 ojoj adonis ma wymagania, oprócz urody musi mieć duży biust. Ok, jesteś przystojny, ale czy jestes idealny? Pewnie jakąś wada np w wyglądzie by się znalazła. Ja jestem ładna, zgrabna, nieglupia (opinia otoczenia) tyle ze mam mały biust. Mnie juz byś nie chciał pewnie? Wolalbys pałeczkę choćby z silikonowym, a jednak dużym biustem, zgadlam? Gdyby facet ze mną zerwał ze wzgledu na biust to ja bym mu wytknela na odchodne o kilka cm za malego ku...a, bo przecież to opinia subiektywna, nawet jeśli dla innej byłby w sam raz to dla mnie mógłby byc za mały ;). Jedno Ci powiem- tak samo trudno spotkać przystojnego faceta który by miał fajny charakter, nie byłby zbyt pewny siebie i cwaniakowaty i byłby wierny. W sumie nierealne takiego znaleźć!

Gość gość
No nie chciałbym cię, nie lubię desek, jak większość facetów. Niepotrzebnie dajesz upust swoim kompleksom.