Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waldemar69

Moja działeczka i moje życie

Polecane posty

Gość Waldemar69

Kochani, dziś doszedłem do wniosku, że jestem Waldemarem. Przez tyle lat, to w sobie skrywałem, ale się nie dałem. Byłem ostatnio w Krakowie - to takie miasto w Polsce. Bo ja to z reguły lubię podróżować. Kocham rosyjską muzyczkę i w ogóle lubię sobie śpiewać, tańczyć. Taka ze mnie wesoła szumowina. Na co dzień, mnie bardzo w pracy szanują. Ale powiem wam kochani, że od kiedy mam działeczkę to jestem szczęśliwy. Mam tam owoce i warzywa. Ale nie mam ziemniaków, które tak bardzo lubię. Mam nawet oczko wodne, które wypełnione jest wodą. Bo jakby nie było wody to przecież nie byłoby to oczko wodne. I tak sobie godziny spędzam na łonie natury. Kiedy byłem młodszy to spędzałem godziny na innym łonie, albo w łonie, a teraz to nawet trzepać człowiek nie ma siły. I siedzę na tej działcę i pisze do was, aby podzielić się swymi spostrzeżeniami. Dziś próbowałem znaleźć odpowiedz na pytanie "Ile wichra w nas, kiedy wichra brak". I poczytałem Biblię i tam nie ma nic na ten temat. Ale przeanalizowałem dokumenty pochodzące ze starożytnej Grecki pisane języku mongolskim z elementami dialektu eskimoskiego i doszedłem do sedna. Otóz tyle w nas wichra, że nie wiem sam. A zatem z matematyki wiemy, że limes dąży do nieskończoności. A zatem czy słuszne byłoby twierdzenie, że granica jest nieobecna, a prosta to jedna słuszna wartość? Oczywiście! Jakby nie patrzeć iloraz stosunku wichra do człowieka w oparciu o kwant wynosi nieskończoność. Przeliczcie sami, jeśli mi nie wierzycie. A powiem wam, że u mnie pogoda piękna. Chłodno, ale nie zimno. I jestem taki Waldemar.

Gość napalona_ona_61
bardzo mądrze piszesz waldemarze, mądrego to przyjemnie poczytać.

Gość Waldemar69
Tak wiem staram się mądrze formułować myśli, aby wszyscy zrozumieli mój przekaz. Jestem bardzo szczęśliwy

Gość analnydewastator
Cieszymy się razem z Tobą Waldemarze!

Gość gość
filozof czy co?

Gość Waldemar69
analnydewastator bardzo się cieszę, że jesteś ze mną. Wiesz kiedyś miałęm konto na samosi ale nie ma samosi. I jest mi smutno.

Gość gość
Sprośny działkowicz a nie jakiś filozof.

Gość analnydewastator
Waldemarze również miałem tam konto, byłem znany pod nickiem Tadeusz. Spędziłem tam jedne z najlepszych chwil w swoim życiu, to były czasy, a teraz to nie ma czasów.