Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wasi mezowie sie do was dobierają

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawości bo u mnie ni3 ma zadnej gry wstepnej....

Gość gość
Mój sie w ogóle do mnie nie dobiera, ale jak przeanalizuje (niestety dopiero po latach) pewne bezduszne fakty to może i lepiej, że się nie dobiera :O, bo po co sie złościć i dołować

Gość gość
Różnie. Czasami szybki numerek z rana bez gry wstępnej a czasami już w ciągu dnia za mną chodzi :) wie że kiedy nie jestem zmęczona to mogę wiele więc pomaga mi na Maxa w domu to później mamy więcej czasu dla siebie.

Gość gość
Zaczyna mnie całować albo robi minetkę a czasami po prostu mówi, że ma ochotę na loda albo rzuca żarty z podtekstem :P

Gość gość
Najczęściej wieczorem jak jesteśmy przytuleni oglądając jakiś serial czy film, to tak jakoś zaczynamy się przytulać coraz bardziej ;) a dalej już idzie ;)

Gość gość
Moj ściąga majtki i pyta czy go poujezdzam ... i to ma byc gra wstepna. Tragedia powiedzialam mu zeby nie pajacowal i takie cos proponowal komu innemu masakra

Gość gość
A jak byscie chcialy byc poiformowane ze maz ma na was ochote teraz jaki sygnal jest dla was do przyjecia

Gość gość
Z reguły np gdy oglądamy film, przytula mnie, całuje po szyi i wpycha łapy gdzie nie trzeba ;) czasami pozwala mi przejąć inicjatywę. Udaje wtedy obojętnego, ale widać, że ma ochotę. Zawsze wtedy po cichu, po wieczornym prysznicu ubieram jakiś gorset albo inną bieliznę i próbuję go zdobyć. On to uwielbia ;)

Gość gość
20:52 Mnie to bez różnicy, jak też mam ochotę, to może być nawet komunikat "chodź się mała pobzykamy". Niestety, jak ochoty nie ma, to nawet wiersze nie pomogą ;-)

Gość gość
Moj sie nie dobieral, a bardzo potrzebowal seksu. Nie to co ja. Caly czas czekal az ja wyskocze z inicjatywa. A ze u mnie libido do d**y, niemal zero przyjemnosci z seksu, ani jednego orgazmu to i jakos specjalnie nie jaral mnie seks. Tak czekal i czekal, az mnie zostawil. No przeciez nie ma seksu. Mowilam mu milion razy, ze skoro to jemu bardziej zalezy na zblizeniach to niech sam inicjuje, a bedzie zaspokojony. Ale niestety, duma i honor mu nie pozwalaly. Zaczal mnie gnebic psychicznie, traktowac jak zero, jak wrzud na d***e bo on taki sfrustrowany. Wylewal slownie swoje zale i kolo sie zamymykalo. Wieczorem ostatnie czego chcialam to seksu z nim. Teraz zostalam sama z malym dzieckiem i jeszcze zgnebiona psychicznie. Obwinia mnie za rozpad naszego dlugoletniego zwiazku. Wg niego tylko ja ponosze za to wine. Ech... Przepraszam, temat nie o tym, ale chcialam sie wygadac. Chetnie poczytam jak to jest u was. U mnie zawsze bylo slabo. Bardzo czesto bez gry wstepnej bez jakiegokolwiem nakrecenia sie :( w efekcie seks moglby dla mnie nie istniec

Gość gość
Mój zaczyna od przejeżdżania palcami po moim ciele,całuje szyję plecy piersi, dotyka i miętosi ****ardzo delikatnie co jakiś czas zapusci się ręką niżej i niżej delikatnie muskajac tamte miejsce. Robi to wszytko tak długo aż sama nie wytrzymuje i wskakuje na niego ;)).

Gość gość
A bez gry wstępnej czyli jak? Kładzie się na was i wchodzi czy jak?

Gość gość
Jak to w ogóle brzmi :D

Gość gość
u mnie tez zero gry wstępnej...zawsze chce się dobrać od tylu i zdziwiony,ze na sama myśl mokra nie jestem.Od kilku lat mowie o grze wstępnej,żeby dotykał,całował,zaczął od przodu nie od tylu i nic.Nie chce mi się juz seksu na sama myśl

Gość gość
Moj to juz od rana skacze kolomnie jak cos chce ( oczywiscie ze mamy takie rzuty na szybkie numerki , alemowimy o grze wstepnej jako tako ) i sniadanko zrobi i posprzata i pomaga wgotowaniu obiadu i zawsze przy tym mnie przytuli , pocaluje , za posladek zlapie itakie tam niby wyglupy Drugi sposob to zaczyna mniedrapac po plecach , pozniej proponuje masaz , a ja na masaz to pierwsza, dwa razy nie mowic, no i maz dlugo masuje mitylko plecy a jak widzi z3 juz odplywam to masuje delikatnie gdzie indziej i zaczynam byc w niebie:)

Gość gość
Mój to prawdziwy Christian Gray. Gdy chce seksu po prostu wyciąga swoją 2 dnie nie mytą, cuchnącą faje i podsuwa mi ją pod nos łapiąc mnie jednocześnie za kudły. Następnie mówi mi czule "Wąchaj pałę suko!" i pakuje mi swoją fujarę do dzioba.

Gość gość
Ale fajnie macie :)

Gość gość
23:22 Dla faceta brak seksu jest nie do przeskoczenia. Niestety. Przykre, że Cię zostawił, ale to lepsze niż by zdradzał.

Gość gość
Facet który nigdy nie inicjuje seksu to nie jest facet. Wiem coś o tym bo też mam takiego beznadziejnego chłopa. On czeka zawsze babe, żeby ona pierwsza zaczęła, a najlepiej, żeby on leżał plackiem, a ona żeby odbyła cały stosunek za niego. Szlag mnie już trafia po latach z takim eunuchem.

Gość gość
Moj leży ściąga portki i tak lezy z penisem na wierzchu i czeka az ja zaczne cos robic. Albo najlepiej zebym od razu na niego wskoczyła bez zadnej gry wstepnej. Albo mnie szturcha albo popycha od tyłu haha i ja mam byc od razu gotowa i zwarta :)

Gość gość
Chrumka jak swinka i mysli ze to seksowne jak wizualizuje swinskie mysli

Gość gość
23:22 jak mu nie dawałąs to faktycznie z twojej winy rozwód, sąsiad miał taką babe co mu dawac nie chciała, sędzia orzekł rozwód z jej winy.

Gość gość
Mój też bez gry wstępnej, ale ja na niego tylko spojrze to juz mam mokro, jest mega przystojny, a orgazm po 3 minutach.

Gość gość
Boskie odpowiedzi:D

Gość gość
Mój od trzech lat mnie nie tyka. Nie wiem co mu jest ale mi to pasuje.

Gość gość
To ja z 23.22 Tak , niby mu nie dawalam. Niby moja wina. Ale jakby przyszedl sam to mialby seks. Doskonale wiedzial jaki mam stosunek do seksu. Wiedzial ze nie mam orgazmow, ale ja moglam sie kochac, jakos dogadac bo wiem ze facet potrzebuje seksu i nie umie bez niego funkcjonowac. Ale u niego duma i honor wziely gore. A potem z tej wscieklosci zaczely sie totalne kwasy i moglabym rzec lekka nienawisc. Wiec ja juz totalnie nie mialam ochoty na inicjowanie zblizen po to zeby tylko jemu bylo dobrze. A na drugi dzien znowu pretensje o byle co. Doslownie. Totalnie zniszczyl mohe poczicie wartosci. Wmowil mi tyle rzeczy, w ktore wierzylam. Zreszta dalej uwazam ze nic nie osiagne, niewiele umiem i jestem malo warta. Nie wiem czy wyjde z tego czy nie. I najgorsze nie wiem czy kiedykolwiek stworze z kims prawdziwa relacje , w ktorej seks bedzie rowniez moja potrzeba. Zazdroszcze wam dziewczyny, ze macie udane zycie seksualne. Tak trzymajcie! :)

Gość gość
U mnie gra wstępna obowiązkowo. Dużo dotykania, pieszczot i całowania wszedzie :-) , czasem masaż . Ale jesteśmy dopiero 7 lat razem. Ciężko powiedzieć co będzie dalej.

Gość gość
13:12 Jak zaczniesz znów umawiać się na randki, to mów otwarcie że nie lubisz seksu. Dziesięciu facetów ucieknie, ale może jedenasty zostanie ;-) Nawet tutaj, na kafe są tematy "mój facet nie chce się kochać", więc może uda Ci się takiego poznać :-)

Gość gość
Twoj facet nie chce sie kochac, bo juz nie ma sily na dwie, przeciez 'obrabia'kochankę z ktora ma super.