Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziekujezaodpowiedzii

Szukam bardzo cieplej,niedrogiej i ladnej kurtki na zime pomocy

Polecane posty

Gość dziekujezaodpowiedzii

Witam, Zostalam okradziona, nie wiem po co komus kurtka zimowa w sierpniu!rozumiem inne rzeczy ktore zlodziej wzial, ale kurtka?! Mialam kurtke fantastyczna firmy everest (szwedzka). byl to prezent, ktory mialam od 9 lat, super ciepla, z kieszonkami w srodku, z prawdziwym pierzem. Jestem przerazona, patrzylam na strony internetowe,ale same badziewie pokazuja. Ani to ladne,ani cieple,ani praktyczne (kto nosi kurtki do wysokosci bioder???) Jestem wysoka 175cm, waga 59 kg, szukam Baaardzo cieplej kurtki ktora ochrania nerki, tylek. Zadne zary, mango nie wchodza w gre, bo sa zlej jakosci i zimno mi w nich. Mam chorobe hashimoto i potrzebuje czegos co mnie ochroni. Czy jest cos w miare niedrogiego ale dajacego ochrone? Prosze o pomoc.Dziekuje za kazda rade.

Gość gość
piertolisz od rzeczy. mam hashimoto i jakos nie potrzebuje kurtek na himalajskie mrozy xD

Gość gość
Mysle ze ona zalozyla temat ne po to by popiertolic o hashimoto a by znalezc kurtke, ulomie Tanie ne wiem gdzie, drogie w sportowym

Gość dziekujezaodpowiedzi
wlasnie mnie jest zimno bardzo.kazdy sie ze mnie smieje bo w zime chodze opatulona. nie mieszkam w Polsce, tu w sportowych sa drogie, ponad 150 euro i to jeszcze nie jakas super. pytam sie bo moze juz ktos sprawdzil na sobie i moze mi polecic.nie chce kupowac kota w worku

Gość gość
skoro nie mieszkasz w pl to jak do c***a mamy ci polecic cos niesieciowkowego? XD

Gość dziekujezaodpowiedzi
moze jest jakas kurtka sportowa , ktora mozna dostac w krajach europejskich. np. kurtka firmy patagonia, north face sa markami rozpoznawalnymi.jak napisalam wczesniej-szukam czegos sprawdzonego.

Gość gość
No to idz i sobie sprawdz? To, ze jednemu sie sprawdzi nie znaczy ze tobie sie sprawdzi..

Gość MiaS
Zajrzyj sobie na netmoda. Mają tam bardzo fajne kurtki w przystępnych cenach. Ubrania jakościowo dobre, wygodne i modne. Ja sama sobie ostatnio zamówiłam zimową parkę i jestem zadowolona;)