Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ilu zagranicznych krajach byłyście i ile macie lat?

Polecane posty

Gość gość
Trochę bez sensu pytanie, bo można zwiedzić kilka państw, ale za dokładnie (a przecież nawet Polska ma masę ciekawych zakątków, których przeciętny Polak nie zna), a można wpaść na all inclusiv i z hotelu prawie nie wyjść, ale się na fejsuniu czy gdzieś tam wpisze, że się "było w Hiszpani" czy innym Meksyku :D

Gość gość
Litwa, Szkocja, Wielka Brytania, Irlandia, Wlochy, Grecja, Hiszpania wielokrotnie, Czechy, Holandia, Chorwacja, Macedonia, Czarnogora, Albania, Tajlandia, Laos, Kambodża..Ciagnie mnie do Azji, jak mi dziecko troche odrosnie to znow tam uderze

Gość gość
O jeszcze Turcja byla..

Gość gość
I Bośnia :) no i troche sie uzbierało

Gość gość
40 krajach 35lat.Lubie podrozowac ;)ah i nigdy na mojej liscie nie beda Indie !

Gość gość
gość dziś A mogę wiedzieć czemu? Bo mam z Indii całkiem ciekawe wspomnienia. Z jednej strony to jeden z 2 krajów - drugim była... Polska - gdzie nas okradziono, a z drugiej jak już mieliśmy problem to lokalsi okazali się naprawdę super gościnni i zorganizowali "łańcuch" pomocy, żebyśmy mogli dotrzeć z Jaisalmer do New Delhi.

Gość gość
gość wczoraj Oto właśnie mamy pierwsze znaki zakompleksionego społeczeństwa. Zadawanie pytań takich jak w tytule. A na co ci autorko to wiedzieć. Wyznaczasz wartość człowieka miarą ilości wizyt w biurze podróży? Nawet nie licze w ile krajach bylam ale pewnie ponad 40, z biurem podrozy tylko raz... prawdziwi globtroterzy nie jezdza z biurami. Wlasnie pisze z grecji w ktorej jestesmy juz poraz 5 a wczesnie w tym roku bylam w szwajcarii I indiach. Mam 35 lat, poprostu uwielbiam podroze :D

Gość gość
Ale niektorzy maja bol d**y. Nie chcecie to nie odpowiadajcie i tyle.

Gość gość
W ilu byłam? W naprawdę wielu myślę, że grubo ponad 30. Podkreślam byłam. A ile zwiedziłam w miarę dobrze, może 7. Najwięcej przejazdem i tylko podpisać świstek i do domu.

Gość gość
Ale po co jeździć po obcych krajach i zwozic zarazki do Polski, no weźcie się zastanówcie.

Gość gość
Być, a widzieć/znać to zasadnicza różnica.

Gość gość
34 lata 10

Gość gość
Hmmm. Niemcy,Holandia, Belgia, Francja,Turcja,Tunezja, Egipt,Hiszpania, Grecja, Austria, Szkocja, Anglia...12 - 32 lata