Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ilu zagranicznych krajach byłyście i ile macie lat?

Polecane posty

Gość gość
31 lat żaden zagraniczny kraj

Gość gość
Byłam w Niemczech, Wielkiej Brytanii (Anglia i innym razem Szkocja), Dania, Estonia, Hiszpania dwa razy też (Barcelona oraz rok później Teneryfa), Włochy dwa razy (Florecja i Pisa; innym razem Mediolan i Verona). 36 lat, 9-letnie dziecko, wszystkie podróże oprócz Niemiec Anglii i Estonii to juz z dzieckiem.

Gość gość
Aha to ja 23:38 - mieszkam w Holandii i tego w sumie nie liczę ;)

Gość gość
W 7, mam 19 lat.

Gość gość
To ja z 22:28 Zapomniałam dodać, że jeszcze Litwa

Gość Człowiek nikt
7 krajów przez pierwsze 21 lat życia. Przez następne 10 lat nigdzie nie wyjeżdżałem.

Gość gość
Ja w 10. Mam 33l

Gość gość
32 lata, 5 krajów. USA ale nic w sumie nie widzialam , jako studentka na work & travel bylam w Dallas. poza tym to Węgry, Litwa, Francja i Indie.

Gość gość
41 lat. 10 krajow. Niemcy, Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia, Dania, Islandia, Hiszpania, Potugalia, Bośnia i Hercegowina.

Gość gość
Za mało ;) Polska, Francja, Hiszpania i Włochy zjeżdżone wzdłuż i wszerz. Dużo mniej ale też co najmniej po 3 razy Słowacja, Czechy, Węgry, Niemcy, Bałkany ogólnie, Anglia. Jedno- czy dwurazowo większość reszty europejskich. Poza Europą: Brazylia, Urugwaj, Argentyna, Chiny, USA, Meksyk, Indie. Ale to wszystko tylko liźnięte, zwłaszcza do Argentyny bardzo chcemy w najbliższym czasie wrócić :)

Gość gość
Niemcy, Holandia, Belgia, Francja, Hiszpania, Włochy, Watykan, Grecja, Czechy i USA. 30 lat.

Gość gość
Lat 21, Turcja, Grecja, Niemcy, Czechy, Gran Canaria, Lanzarotte, w tym roku są w planach Włochy :)

Gość gość
29 lat, 7 krajow. Teraz marza mi sie Stany, ale na to duuuzo pieniedzy potrzeba wiec pewnie bede musiala jeszcze poczekac :(

Gość gość
Włochy, Hiszpania, Francja, Chorwacja, Słowacja, Austria, Anglia, Grecja, Turcja 38 lat

Gość gość
Mam 29 lat. Gdy jeszcze nie miałam dziecka byłam z mężem na Maderze Malcie Maroko Niemczech Belgii Czechach i Szwecji. A gdy maluszek się pojawił byliśmy na Wyspach Greckich kolejny raz na Maderze Słowacji i Bułgarii. Jeśli ktoś ma maluszka i nie wie gdzie się wybrać polecam Maderę idealny klimat dla dziecka :-)

Gość gość
wczoraj No na przykład Polska. x No tak, ale temat niejako z góry zakłada, że jakiś kraj jest "wyjściowy", czyli każdy inny kraj będzie leżał poza jego granicami :) To ja zadałam pytanie co to są kraje zagraniczne, bo to jest jednak żenujący błąd jak na dorosłą osobę. Autorkę nie iteresuje punkt "start", tylko to co poza nim, czyli zagranica, albo inne kraje :)

Gość gość
Hiszpania,Grecja,Szkocja,Anglia, Egipt,Dominikana,Niemcy,Holandia,Turcja,Tunezja,32 lata

Gość gość
Jeszcze Czechy ;)

Gość gość
uwaga ! 36laat bylam 3 krajach :D

Gość gość
gość wczoraj ta co pisze 52 kraje to zwykła prowokatorka, a wy to łykacie jak ruska dziffka nasienie klienta, ta, juz w to uwierze, ze taka swiatla osoba co podrozuje w tyle krajow, siedzi na kafeterii z odpadami spolecznymi i z nimi sie wdaje w dyskusje Do wyżej : myślisz że na jade siedzą same przegrywy życiowe? A reszta pewnie w tym czasie na zakupach i w restauracjach, albo w salonach po auto hahaha

Gość gość
U mnie kiepsko ale to ze wzgledu na wiek, jak byl czas na zwiedzanie to w Polsce nawet paszportu miec nie mozna bylo , pozniej tez po 89 nie bylo tak rozowo, w sumie zaczelam podrozowac po roku 2000 i zdazylam zwiedzic wszystkie wyspy w Europie ( skandynawskie tez) Finlandie, Szwecje Danie troche Niemcy , Chorwacje Grecja Bulgarie Wlochy FrancjaHoszpania Portugalia

Gość gość
Ja dopiero jeden kraj, 30 lat.Było słabo z kasa,odkuwam się i na przyszły rok mam juz bilety w trzy kierunki swiata.

Gość gość
Wraz z emigracja 9, nie mieszkam w Polandzie , za miesiac pewnie bedzie 10, lat 37 Finlandia, Szwecja, Estonia, wczesniej Niemcy, Anglia, Holandia, Slowacja, Austria, za mlodu Litwa na wycieczce szkolnej.Wybieram sie do Grecji owczym pedem z rodzina, sama bym sie nie zdecydowala, za duzo kasy i poludniowe klimaty mnie nie interesuja, wole polnocne morza i gory, poza tym.nie lubie latac samolotem, boje sie dlugich lotow i jest przerazliwie nudno i niewygodnie.najchetniej za ten czas bym pojechala do Zakopca, tez samolot by byl ale duuuuzo krocej

Gość gośćagatka
25 lat w 14 krajach za granica z tymże po kilka razy w pewnych krajach

Np we Włoszech byłam 2 razy i tak samo w Grecji 2 razy w Szwecji mieszkam a do Niemiec często jeździłam

Gość gość
42 lata, Francja, Austria, Czechy :):):)

Gość gość
Gran Canaria? A co to za kraj ? :O mamusia last minute kupiła a dziecko nawet nie wie że terytorialnie to w Hiszpanii było :O... Ja nie zlicze w ilu krajach byłam bo z uwagi na pracę mojego ojca to pierwsze 19 lat mojego życia to były przeprowadzki co 2-3 lata i wiele wyjazdów w ciągu roku. Ale tak sama dla przyjemności to zwiedzam teraz Polskę- mieszkam tu dopiero 5 lat i bardzo mi się podoba. Swojemu dziecku (2 lata) chcę najpierw pokazać kraj jego babci (czyli pl), potem stany (kraj dziadka), potem Włochy (kraj mojego męża) a potem jak będzie starsze to inne kraje. Ja nie umiem o sobie powiedzieć skąd pochodzę bo nigdy dotąd nie miałam stałego miejsca. Dopiero teraz.

Gość gość
Oto właśnie mamy pierwsze znaki zakompleksionego społeczeństwa. Zadawanie pytań takich jak w tytule. A na co ci autorko to wiedzieć. Wyznaczasz wartość człowieka miarą ilości wizyt w biurze podróży? W życiu bym nie wpadła by wymyślić tego rodzaju pytanie. A już pytanie o wiek świadczy wręcz o psychozie maniakalnej

Gość gość
Mam 26 lat byłam rok temu z dzieckiem w Chorwacji i to tyle

Gość gość
33 lata, tylko 4 kraje. ale dwa z nich po dwa razy - Włochy i Austria. poza tym Słowacja i Grecja.